Space cleaning

een ENERGY BOOST voor de ruimte

Space cleaning op afstand

 

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, ook jij en ik, wij allemaal maar ook huizen, (bedrijfs)panden, dan begrijp je ook dat alle energieën door elkaar stromen en invloed op elkaar kunnen hebben. Om een voorbeeld te geven: Je komt een ruimte binnen en merkt dat je je ineens chagrijnig en onrustig voelt, terwijl hier enkele seconden van tevoren nog geen sprake van was. Later blijkt dat er in die ruimte een verhitte discussie heeft plaatsgevonden. Die energie hangt nog steeds in de ruimte en jij bent er gevoelig voor en hebt er last van.

Bij een Space Cleaning op afstand spelen tijd en afstand geen rol. Ik stem me liefdevol en bewust af op de energie van de desbetreffende ruimte en voel wat ik op dat moment mag betekenen en waar de energie weer mag gaan stromen.

Een space cleaning

op afstand uit laten voeren

als je je vaak onrustig voelt als je een ruimte binnenloopt

als je je regelmatig leeggezogen voelt

als je je moeilijk kunt concentreren

als je merkt dat je vaak geïrriteerd reageert

als je slecht(er) in slaap komt of slaapt

als je een onbestemd gevoel hebt in de ruimte

laat de energie weer stromen

maar er gebeurt veel meer

 

Tijdens de Space Cleaning op afstand gebeurt er daadwerkelijk meer dan alleen de ruimte ontdoen van zware, negatieve energie, de zogenaamde C L E A N I N G. Terwijl ik me afgestemd heb op de desbetreffende ruimte aan de hand van foto’s neem ik de energie die ik voel ook waar als woorden, beelden en liedjes: er is ook sprake van een zogenaamde
R E A D I N G. Verder mag ik de energie in de ruimte weer laten stromen zodat er meer lichtheid ontstaat, H E A L I N G.

Na een Space Cleaning op afstand geef ik mijn waarnemingen door via Whatsapp en hebben we daarna even contact.

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK

 

Wil je graag een Space Cleaning op afstand? Maak dan via de onderstaande knop een afspraak. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Space Cleaning op afstand: ik ontvang van tevoren graag foto / foto’s van de desbetreffende ruimte. Op het afgesproken tijdstip hoef je niets te doen.  Ik voer de Space Cleaning op afstand uit zonder gebruik van online communicatiemiddelen zoals Instagram-live, Zoom of telefoon. In de wereld van energie spelen afstand en tijd geen rol.

Na de Space Cleaning op afstand hebben we nog contact met elkaar.

Investering: € 75,00 per ruimte. Wil je meerdere ruimtes of een heel pand, neem contact met me op voor meer info.

Omdat het voor veel mensen gevoelig kan liggen om een recensie over hun persoonlijke ervaring te schrijven die voorzien is van voor- en achternaam en/of foto, respecteer ik altijd hun keuze!

review

Natuurlijk reinig ik op mijn manier energetisch mijn praktijkruimte. Maar sinds Marja dit voor me elk kwartaal een keer doet, voelt het superfijn in mijn praktijkruimte. Ze heeft de expertise om de ruimte op afstand volledig schoon te maken van ongewenste energie en nog veel meer. Alles wat ze ook waarneemt, geeft ze door. Het blijft bijzonder. Bovendien merk ik elke keer een verschil. Mijn dank is groot!

Praktijk Tante Mijn

review

Ik merkte al geruimere tijd dat ik niet goed meer in slaap kwam en zelfs regelmatig slecht sliep. Ik vond het vreemd want voor zover ik zelf kon concluderen, ging het goed met mij. Ik merkte wel dat ik ook sneller boos en geïrriteerd raakte. Via, via kwam ik bij Marja terecht. Ze stelde voor om mijn slaapkamer eens goed te reinigen. 

Eerlijk gezegd had ik enige twijfel maar besloot toch dat Marja een Space Cleaning zou uitvoeren. Nadat dit gebeurd was, betrad ik mijn slaapkamer en ik was erg verbaasd. Hij voelde anders aan maar  ik kon niet precies aangeven wat er anders was. De eerste nacht viel ik meteen in slaap en ben ik maar een keer even wakker geworden. Het is nu twee weken geleden en ik moet je zeggen dat ik nog steeds vrij snel in slaap val en doorslaap. Ook merk ik dat de boosheid en geïrriteerdheid stukken minder zijn.
Mariska

review

In de afgelopen jaren heb ik Marja leren kennen als een warm persoon die me elke keer waardevolle handreikingen aanreikte voor de situatie waarin ik op dat moment zat. Dit gaf me vertrouwen en kracht om door te gaan op het pad dat ik toen bewandelde. Maar gaandeweg kreeg ik meer lichamelijke klachten, mijn creativiteit stopte met stromen en ik voelde me letterlijk en figuurlijk niet meer thuis in mijn zaak. Dit ging zo niet langer. Ik besloot het pand te verkopen. Maar helaas verliep dit niet zonder slag of stoot. 

Toen kwam Marja weer op mijn pad. Ze vertelde dat ze het pand op afstand wel energetisch wilde bekijken. Ik stemde meteen toe want ik had het volste vertrouwen dat dit haar zou lukken. Er kwam heel wat naar boven en wow, wat was er voor mij veel herkenning. Niet alleen mezelf maar zeker ook wat het pand betrof. Marja gaf me gericht een opdracht waar ik intensief mee aan de slag ben gegaan. Dit was de oplossing. Daarna was er een definitieve datum voor de verkoop van het pand en is het verkocht.
Renate, stylist

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930