laat de energie weer stromen

voor lichaam, ziel en geest

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, dan begrijp je ook dat ik, jij, wij allemaal energie zijn en op deze manier energetisch met elkaar zijn verbonden. Alle energieën stromen door elkaar heen en kunnen elkaar beïnvloeden. In de wereld van energie spelen tijd en afstand geen rol. Ik stem me liefdevol op jou en je energie af en in verbinding met de energetische wereld / spirits / universum mag ik een kanaal zijn voor jou waardoor de energie weer mag stromen. 

heb je een acute fysieke klacht

waardoor je belemmerd wordt in je dagelijkse functioneren?

€ 55,00

Laat mij jou dan ondersteunen door middel van een energetische behandeling op afstand, zodat de energie in jou weer gaat stromen en de klacht aanzienlijk vermindert of zelfs verdwijnt.

Hoe gaat het in zijn werk? Nadat we contact hebben gehad en een afspraak hebben gemaakt, stem ik me liefdevol af op jou en je energie en in verbinding met de energetische wereld / universum / spirits mag ik een kanaal zijn voor jou om de energie juist daar te laten stromen waar de blokkade zit. Vraag me niet hoe dit gebeurt maar door mijn jarenlange ervaring weet ik dat het werkt. De wereld van energie is een magische wereld.

Stuur me via de knop hieronder een berichtje met vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je iemand die zich graag bewust(er) wordt waarom je een fysieke klacht heb? Lees dan hieronder verder.

wat nu nog onzichtbaar is, wordt zichtbaar

waardoor je een verandering in gang kunt zetten.

€ 75,00

Als je gevoelig bent voor allerlei prikkels (lees energie) om je heen, kun je steeds verder van jezelf geraken. Het gevaar bestaat dat je steeds meer in je hoofd gaat zitten. Vaak heb je dit niet door omdat je niet anders meer gewend bent. Maar je lichaam heeft een grote wijsheid in zich en zal op een bepaald moment signalen afgeven die je niet meer kunt negeren. Je hebt bijvoorbeeld regelmatig last van hoofdpijn, migraine, slechte concentratie, een onrustige nachtrust, een opgejaagd gevoel in je lichaam, vage lichamelijke klachten …

Realiseer je dat je lichaam jou niet voor niets laat weten dat het aandacht wil. Het wil jou uit de comfortzone van je hoofd halen, weg van het denken en terug naar het voelen brengen. Met een energetische behandeling op afstand ondersteun ik jou in dit proces en geef ik jou een liefdevol duwtje in de rug, een reminder, een eyeopener, een inzicht, een bewustwording om weer op weg te gaan naar jezelf. Eigenlijk is hier sprake van een healing en reading ineen.

Bij een energetische behandeling op afstand spelen tijd en afstand geen rol. Ik stem me liefdevol en bewust af op jou en je energie en voel wat ik op dat moment voor jou mag betekenen en waar de energie weer mag stromen. De oorzaak van je klacht, bijv. hoofdpijn, kan heel ergens anders liggen dan dat je in eerste instantie denkt. 

Voel je een duidelijke JA? Stuur me dan via de knop hieronder een berichtje met vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je al langer last van een bepaalde klacht of keren bepaalde klachten regelmatig terug zonder dat er een duidelijke medische oorzaak te vinden is, lees dan verder bij Healing Flow.

b e w u s t w o r d i n g | v o e l e n | g r o e i

.

a healer is not someone
that you go to for healing
a healer is someone that
triggers you, your
ability to heal yourself

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930