b e w u s t w o r d i n g

 

Ik heb jarenlang gedacht dat het aan mij lag. Dat ik de verkeerde dingen zei, dat het niet klopte wat ik voelde, dat ik zo vaak een onbestemd gevoel in mijn lichaam had, dat ik me ineens zo moe kon voelen … Maar toen ik me ‘opeens’ had opgegeven voor de opleiding energetisch therapeut bij Mens & Intuïtie vond gaandeweg een verandering in mij plaats. Daar werd ik me bewust van mijn gevoeligheid en kwam ik in aanraking met het zogenaamde gronden oftewel aarden en kreeg geleidelijk weer letterlijk en figuurlijk vaste grond onder mijn voeten.

Deze basis is nog steeds heel belangrijk voor mij als gevoelig persoon, zowel privé als zakelijk. Hierdoor start ik mijn dag vanuit rust en ontspanning, heb ik meer overzicht, is mijn hoofd veel rustiger, weet ik wat ik moet doen om geen last te hebben van allerlei prikkels (energie) om me heen, ben energieker en voel de verbinding weer met mezelf en alles en iedereen om me heen.

Mijn naam is Marja Pullens en ik werk als healer in mijn praktijk Boom & Stroom en reader en ben auteur van het kinderboek Tobias en Vogel. Ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en vier kleinkinderen en woon in Dongen, een heerlijk dorp in Noord-Brabant. Ik hou van lezen, tennissen, fietsen en wandelen.

missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk (hoog)gevoelige mensen hun hoofd leeg te laten maken en weer te gaan voelen om steeds dichter bij zichzelf te komen. Uit hun hoofd in hun lijf. Van denken naar voelen te gaan. Ik ondersteun en begeleid jou in je bewustwordingsproces door middel van healing, reading en cleaning om jou die stevige basis te laten voelen. Hierdoor word jij je weer bewuster van wie je werkelijk bent, hoe je om kunt gaan met allerlei prikkels die op je afkomen in onze hectische maatschappij, hoe je het dagelijkse leven vanuit die stevige basis met rust en ontspanning tegemoet kunt treden, zowel privé als zakelijk.

visie

Ik werk vanuit de visie dat een verandering pas écht plaatsvindt als jij je eerst bewust wordt. Zit ik veel in mijn hoofd? Pieker ik veel? Ben ik perfectionistisch? Waarom heb ik last van een bepaalde fysieke klacht? Heb ik voortdurend bezwaren / bedenkingen? Is mijn energie halverwege de dag al op? Reageer ik veel vanuit mijn buikgevoel? Of leef en werk ik vanuit mijn gevoel / intuïtie en vertrouw daarop? Op deze vragen laat ik jou het antwoord vinden door jou bewust te gaan laten voelen op weg naar een verandering.

Een mens is meer dan alleen de kennis van het hoofd. Een balans van lichaam, geest & ziel wordt gevormd door zowel het hoofd als het gevoel.

achtergrond

Er bestaat een wereld van het waarnemen door het voelen van energie. Ik ontdekte het uiteindelijk tijdens de opleiding voor energetisch therapeut die ik bij Mens & Intuïtie volgde. Daar werd ik me bewust van wat mijn ‘gave’ is. Gaandeweg voelde ik me thuis in de wereld van energie. Vanaf dat moment zijn het mijn handen en mijn intuïtie die ik als gereedschap kan gebruiken om helder te voelen, helder te zien en helder te weten. Dankbaar dat ik voor jou een kanaal mag zijn tussen hemel en aarde en zo een bijdrage mag leveren aan je bewustwording en welzijn.

IK GUN OOK JOU DAT JE VANUIT
EEN STEVGE BASIS ELKE DAG
HET DAGELIJKSE LEVEN MET RUST
EN ONTSPANNING TEGEMOET KUNT TREDEN
EN STEEDS MEER JEZELF KUNT ZIJN

Wat is er mooier dan jezelf te kunnen zijn én te blijven?!

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 1812193