BEWUSTWORDING

Ik heb jarenlang gedacht dat het aan mij lag. Dat ik de verkeerde dingen zei, dat het niet klopte wat ik voelde, dat ik zo vaak een onbestemd gevoel in mijn lichaam had, dat ik me ineens zo moe kon voelen … Maar toen ik me ‘opeens’ had opgegeven voor de opleiding energetisch therapeut bij Mens & Intuïtie vond gaandeweg een verandering in mij plaats. Daar werd ik me bewust van mijn gevoeligheid en kwam ik in aanraking met het zogenaamde gronden oftewel aarden en kreeg geleidelijk weer letterlijk en figuurlijk vaste grond onder mijn voeten. Deze basis is nog steeds heel belangrijk voor mij als gevoelig persoon, zowel privé als zakelijk. Hierdoor kan ik mijn dag vanuit rust en ontspanning starten, heb ik meer overzicht, is mijn hoofd veel rustiger, weet ik wat ik moet doen om geen last te hebben van allerlei prikkels (energie) om me heen, ben energieker en voel de verbinding weer met mezelf en alles en iedereen om me heen.

Mijn naam is Marja Pullens, (klank)healer en reader en auteur van het kinderboek Tobias en Vogel. Ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen en woon in Dongen, een heerlijk dorp in Noord-Brabant. Ik hou van lezen, tennissen, fietsen en wandelen.

missie

Omdat ik zelf heel lang onwetend ben geweest over mijn gevoeligheid en de consequenties daarvan, weet ik hoe jij je nu voelt. Ik ondersteun en begeleid jou als gevoelig persoon in je bewustwordingsproces om jou die stevige basis te laten voelen, ervaren en zelf leren te behouden. Hierdoor word jij je weer bewuster van wie je werkelijk bent, hoe je om kunt gaan met allerlei prikkels die op je afkomen in onze hectische maatschappij , hoe je het dagelijkse leven vanuit die stevige basis met rust en ontspanning tegemoet kunt treden, zowel privé als zakelijk. Stap voor stap ga je die stevige basis voelen en ervaren. De energie kan meer gaan stromen en je luistert weer naar je intuïtie. Als jij verandert, verandert ook jouw directe omgeving zoals je gezin, familie, vrienden mee.

energie

Ik ben een laatbloeier. Toen ik zelf klein was, had ik helaas niet de mogelijkheid om al op jonge leeftijd tips en handreikingen te krijgen om geen last te hebben van allerlei prikkels (energie) om me heen. Mijn ouders waren zich helemaal niet bewust van het feit dat ik op heel veel dingen gevoelig reageerde. Ik was een stil, verlegen, bang meisje dat zeker niet op de voorgrond trad.  Mijn ogen gingen pas op latere leeftijd open. Ik was 39 jaar. Op het moment dat mijn moeder overleed en de momenten daarna heb ik mogen ervaren hoe een mens voelt als energie. Dit was voor mij het begin van een ontdekkingstocht in de wereld van energie. In de daaropvolgende jaren kwam ik er achter dat er meer is tussen hemel en aarde, meer dan dat wij als mensen met het blote oog kunnen waarnemen. Gaandeweg werd ik mij ook steeds meer bewuster van mijn gevoeligheid voor allerlei prikkels (energie) om me heen.

achtergrond

Er bestaat een wereld van het waarnemen door het voelen van energie. Maar wat is dit? Hoe herken je dit? Ik ontdekte het uiteindelijk tijdens de opleiding voor energetisch therapeut die ik bij Mens & Intuïtie volgde. Daar heb ik ervaren wat mijn ‘gave’ is. Gaandeweg voelde ik me thuis in de wereld van energie. Vanaf dat moment zijn het mijn handen en mijn intuïtie die ik als gereedschap kan gebruiken om helder te voelen, helder te zien en helder te weten. Dit kan ondersteund worden door het gebruik van niet alledaagse instrumenten zoals klankschalen, gong, kosji, sjamanendrum, ratels … De klanken en trillingen van deze instrumenten zijn energie en komen in jouw energiesysteem terecht waar ze hun effect mogen ontvouwen. Dit kan reinigend, ontspannend, ondersteunend, helend of een combinatie zijn.

stevige basis

Tijdens mijn ontdekkingstocht was het heel belangrijk dat ik ging beseffen of én hoe stevig ik in het dagelijkse leven sta. De centrale vraag was: kan ik letterlijk en figuurlijk de grond onder mijn voeten voelen? Door vanaf dat moment dagelijks bezig te zijn met het gronden, bewust ook met mijn aandacht in het hier en nu te zijn, voelde ik me gaandeweg steeds steviger staan. Elke dag voel ik de wortels onder mijn voeten, die steeds dieper de aarde ingroeien. Ik ervaar hoe diepgeworteld ik sta. Dit is uiteindelijk de basis van waaruit ik vertrek als ik energetisch werk.

EN IK GUN OOK JOU DAT JE DIEPGEWORTELD ELKE DAG HET DAGELIJKSE LEVEN MET RUST EN ONTSPANNING TEGEMOET KUNT TREDEN!

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63