laat de energie stromen

voor lichaam, ziel en geest

.Omdat het voor veel mensen gevoelig kan liggen om een review te schrijven over hun persoonlijke ervaring die voorzien is van voor- en achternaam en/of foto, respecteer ik altijd hun keuze.

review

Tijdens het laatste trimester van mijn zwangerschap kreeg ik plotseling last van erge hoofdpijn. Medicatie hielp niet. Marja heeft mij toen op afstand behandeld. De hoofdpijn werd eerst erger maar Marja had me vooraf verteld dat dit kon gebeuren. De volgende dag was mijn hoofdpijn verdwenen. Erg fijn en een geruststellende gedachte om Marja om hulp te kunnen vragen wanneer het nog een keer terug zou komen. Dat is overigens niet meer nodig geweest!

review

Marja heeft mij enorm geholpen met een overbelaste kaak. De reguliere behandelingen werkten maar niet voldoende. Hierbij heeft Marja mij met een energetische behandeling op afstand geholpen. Na een paar behandelingen was ik compleet van mijn klachten af! En was ik dus echt pijnvrij. Ook ben ik door Marja verder gaan zoeken in mijn klachten. Om ze te begrijpen en te accepteren. Ik wilde weten wat ik zelf kon doen en waar het eventueel vandaan zou kunnen komen. Hier ben ik nu erg ver in. Dankjewel Marja! Ik zou het iedereen aanraden.

review

Ik heb meerdere keren bij Marja een energetische behandeling op afstand gedaan. Tijdens de behandeling voel ik niets maar de berichtjes die ik direct erna ontvang, zijn altijd treffend: ze geeft aan wat ze heeft waargenomen en gevoel. Het zijn iedere keer thema’s waar ik op dat moment mee worstel, die ik herken. Ik kan het niet precies omschrijven maar na de energetische behandeling op afstand voel ik me lichter. Lichtere schouders en een minder zwaar hoofd. Dat is waarom ik Marja af en toe een behandeling op afstand vraag. Op momenten dat ik even wat lichtheid kan gebruiken.

review

De energetische behandeling op afstand was heel mooi en krachtig. Ik voelde allerlei sensaties in mijn lijf, later werd het rustig alsof er spanning wegviel. De terugkoppeling die Marja gaf, kon ik zeker na enige toelichting, heel goed plaatsen. Zo bijzonder! De juiste, treffende woorden, de liedjes die ze doorkreeg: ze resoneerden helemaal met mij. Wat ze zag in mijn gronding en energiebalans klopte ook volledig. Heel fijn om dat teruggekoppeld te krijgen (spiegel!) en dat ze kon opschonen. En ik weet weer waar ik verder aan mag werekn. Heel bijzonder en mooi wat zo”n behandling op afstand losmaakt! Karina

a healer is not someone
that you go to for healing
a healer is someone that
triggers you, your
ability to heal yourself

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930