laat de energie stromen

voor lichaam, ziel en geest

b e w u s t w o r d i n g | v o e l e n | g r o e i

gun jezelf een boost aan energie

waardoor de energie in jou gaat stromen

€ 115,00

Als je gevoelig bent voor allerlei prikkels (lees energie) om je heen, kun je steeds verder van jezelf geraken. Het gevaar bestaat dat je steeds meer in je hoofd gaat zitten. Vaak heb je dit niet door omdat je niet anders meer gewend bent. Maar je lichaam heeft een grote wijsheid in zich en zal op een bepaald moment signalen afgeven die je niet meer kunt negeren. Je hebt bijvoorbeeld regelmatig last van hoofdpijn, migraine, slechte concentratie, een onrustige nachtrust, een opgejaagd gevoel in je lichaam, vage lichamelijke klachten … Realiseer je dat je lichaam jou niet voor niets laat weten dat het aandacht wil. Het wil jou uit de comfortzone van je hoofd halen, weg van het denken en terug naar het voelen brengen. Met een energetische behandeling in mijn praktijk ondersteun ik jou in dit proces en laat de energie in jou weer stromen. Bovendien geef ik jou een liefdevol duwtje in de rug, een reminder, een eyeopener, een inzicht, een bewustwording om weer op weg te gaan naar jezelf.

Tijdens een energetische behandeling in mijn praktijk (duur 90 min.) lig je met je kleren aan op mijn behandelstoel. In verbinding met het hogere / universum / spirits stem ik me liefdevol af op jou en je energie en laat me leiden door hetgene ik mag voelen. Ik zal zowel mijn handen op je lichaam neerleggen als op een afstandje in je energieveld werken om de energie weer te laten stromen. Je kunt het warm of koud krijgen, tintelingen voelen of kleuren ervaren. Maar het kan ook voorkomen dat je ‘niets’ merkt. Voor iedereen is dit verschillend. Weet dat de energie zijn werk doet.

Wil je aan den lijve ervaren wat de helende energie voor jou mag betekenen? Stuur me dan via de knop hieronder een berichtje met vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je al langer last van een bepaalde klacht of keren bepaalde klachten regelmatig terug zonder dat er een duidelijke medische oorzaak te vinden is, lees dan verder bij Healing Flow.

.

a healer is not someone
that you go to for healing
a healer is someone that
triggers you, your
ability to heal yourself

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930