laat de energie stromen

voor lichaam, ziel en geest

b e w u s t w o r d i n g | h e a l i n g | g r o e i

bewustwording is de eerste stap in healing

Daar start echt alles mee.

€ 265,00

Heb je al langer last van een bepaalde klacht of keren bepaalde klachten regelmatig terug zonder dat er een duidelijke verklaring voor is? Op papier ben je gezond maar zo voelt het niet voor jou. Wat wil je graag dat er een verandering plaatsvindt. Dan is het heel belangrijk dat jij je bewust wordt waar je nu staat. Loop je hieraan voorbij, dan kan ik je van tevoren al zeggen dat het niet gaat lukken. Misschien even vanuit wilskracht maar niet vanuit bewustwording. Dit is echt de allereerste stap om een verandering in gang te zetten.

Daarom heb ik Healing Flow in het leven geroepen om jou hierbij te ondersteunen. Realiseer je dat een klacht die langdurig aanwezig is, niet zomaar weer verdwijnt. Door je bewust(er) te worden waar de klacht mee samenhangt, kun je de eerste stap zetten op weg naar een verandering. Healing Flow bestaat uit twee energetische behandelingen op afstand en één in mijn praktijk. Ik geef jou handreikingen in de vorm van een liefdevol duwtje in de rug, een reminder, een eyeopener, een inzicht om jou bewuster te laten worden en om de energie weer te laten stromen. Hierdoor kan je klacht verminderen of zelfs verdwijnen.

In de regel ontvang je met de Healing Flow die in totaal uit drie behandelingen bestaat, een goede energetische boost. In overleg plannen we de afspraken met een bepaalde tijd ertussen. Het lichaam moet even de tijd krijgen om te resetten en bovendien mag je ook zelf aan de slag op weg naar die verandering want je bent tenslotte je eigen healer. We starten met deze drie behandelingen en kijken daarna wat er nog nodig is.

Wil jij die verandering? Stuur me via de knop hieronder een berichtje met vermelding van je voor- en achternaam en telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

HEALING FLOW: de combinatie van energetische behandelingen op afstand en in mijn praktijk om jezelf en je lichaam een boost aan energie te geven, zodat je de reis naar heling voort kunt zetten. Je hoeft het tenslotte niet alleen te doen.

Bij een energetische behandeling op afstand voer ik de behandeling uit in verbinding met jou en je energie zonder gebruik van online communicatiemiddelen zoals Zoom, Instagram-live of telefoon. In de wereld van energie spelen afstand en tijd geen rol. Je ontvangt een half uur voor aanvang van de afspraak via Whatsapp een reminder van mij. Op het afgesproken tijdstip hoef je zelf niets te doen. Als je het prettig vindt, kun je ontspannen op de bank gaan zitten / op bed gaan liggen. Na de behandeling hebben we nog even contact.

Tijdens de energetische behandeling in mijn praktijk (duur: circa 90 min.) lig je met kleren aan op de behandeltafel. In verbinding met het hogere / universum / spirits stem ik me liefdevol af op jou en je energie en laat me leiden door hetgene ik mag voelen. Ik zal zowel mijn handen op je lichaam neerleggen als op een afstandje in je energieveld werken om de energie weer te laten stromen.

Tijdens de energetische behandelingen op afstand en in mijn praktijk kun je het warm of koud krijgen, tintelingen over je hele lichaam voelen of je kunt kleuren ervaren. Maar het kan ook voorkomen dat je ‘niets’ merkt. Voor iedereen is dit verschillend. Weet dat de energie zijn werk doet!

Realiseer je dat deze energetische behandelingen geen vervanging zijn voor de medische. Ze geven jou wel ondersteuning in je proces. Bij twijfel, raadpleeg hiervoor altijd een arts!

a healer is not someone
that you go to for healing
a healer is someone that
triggers you, your
ability to heal yourself

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930