LAAT DE ENERGIE WEER STROMEN

jbhilygilygo8uyfouyglihk

Energetische  behandeling op afstand

Heb je acuut een lichamelijke klacht?

Heb je een klacht die je al een tijdje hebt en die niet overgaat?

Zit je niet lekker in je vel en kun je de vinger niet op de zere plek leggen?

Ervaar je veel stress en spanning?

Voel je dat je de verbinding met jezelf kwijt bent?

Voel je dat je weinig energie hebt?

Heb je last van een druk, vol hoofd waar de gedachtestroom maar door gaat?

Wil je graag helderheid over de situatie waarin je zit?

Kom je vaak hetzelfde ‘probleem’ tegen?

Allemaal vragen die jou op dit moment ervan weerhouden om J E Z E L F  te zijn. Onderga dan een Personal Healing op afstand.

Personal healing op afstand

 

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, ook jij en ik, wij allemaal, dan begrijp je ook dat alle energieën door elkaar stromen en invloed op elkaar hebben. Op deze manier zijn we energetisch met elkaar verbonden. Zowel in positieve als in negatieve zin. De positieve invloed zorgt ervoor dat je als het ware opgetild wordt, geeft je een enorme stimulans. De negatieve echter kan zorgen voor vermoeidheid, onrust, zwaarmoedigheid, slapeloosheid, lichamelijke klachten. Hier kun je dus echt heel veel last van hebben, terwijl de energie niet van jou hoeft te zijn.

Bij een Personal Healing op afstand spelen tijd en afstand geen rol. Ik stem me liefdevol en bewust af op jou en je energie en voel wat ik op dat moment voor jou mag betekenen en waar de energie weer mag gaan stromen. De oorzaak van je klacht, bijv. hoofdpijn, kan heel ergens anders liggen dan je in eerste instantie denkt.

Een personal healing

op afstand

zorgt voor rust in je hoofd en lichaam

laat de energie weer stromen en vermindert of herstelt zelfs de klacht

geeft je meer helderheid en inzicht

geeft je meer balans

laat je weer verbonden voelen met jezelf en alles om je heen

zorgt voor meer overzicht

geeft je weer meer vaste grond onder je voeten

stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam

maar er gebeurt veel meer

 

Tijdens de Personal Healing op afstand laat ik de energie weer door de fysieke blokkades stromen H E A L I N G, reinig ik zware, negatieve energie, de zogenaamde
C L E A N I N G  en neem ik de energie die ik voel waar als woorden, beelden en liedjes: er is ook sprake van een zogenaamde
R E A D I N G.

Helen is erop gericht dat je als mens weer ‘heel’ wordt, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Dit is niet los van elkaar te zien is. Je mag vanuit zachtheid en liefde gaan kijken naar datgene wat de blokkade jou te zeggen heeft.

Na een Personal Healing op afstand hebben we even contact. Maar vaak vallen de kwartjes pas later. Besef dat alle antwoorden al in jou zitten. Zomaar ineens kun je de essentie zien die nu voor jou van belang is, zodat je zelf de eerste stap kunt gaan zetten op weg naar …

A healer is not someone
that you go to for healing
A healer is someone that
triggers you, your
ability to heal yourself

 

Je bent tenslotte je eigen H E A L E R!
Ik geef je het extra zetje, de liefdevolle schop onder je kont, de reminder, eyeopener, bewustwording om weer op weg te gaan naar J E Z E L F.

Stuur me via de knop hieronder een berichtje met je voor-en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK

 

Wil je graag een Personal Healing op afstand? Maak dan via de onderstaande knop een afspraak. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Personal Healing op afstand: Je ontvangt een half uur voor aanvang van de afspraak via Whatsapp een reminder van mij. Op het afgesproken tijdstip hoef je zelf niets te doen. Als je het prettig vindt, kun je ontspannen op de bank gaan zitten / op bed gaan liggen. Ik voer de Personal Healing op afstand uit zonder gebruik van online communicatiemiddelen zoals Instagram-live, Zoom of telefoon. In de wereld van energie spelen afstand en tijd geen rol.

Tijdens een Personal Healing op afstand kun je het warm of koud krijgen, tintelingen over je hele lichaam voelen of je kunt kleuren ervaren. Maar het kan ook voorkomen dat je ‘niets’ merkt. Voor iedereen is dit verschillend. Weet dat de energie zijn werk doet!

Na de Personal Healing op afstand hebben we nog contact met elkaar.

Investering: € 75,00

Weet dat een keer een Personal Healing op afstand ondergaan al effect heeft.

Het spreekt voor zich dat een langdurig aanwezige klacht of situatie ook vraagt om meer behandelingen. In de regel spreken we drie tot vijf keer af en we bekijken daarna wat het effect voor jou is. In overleg spreken we af hoeveel tijd er tussen de Personal Healings zit.

Stuur via de knop hieronder een berichtje met je voor-en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Omdat het voor veel mensen gevoelig kan liggen om een recensie over hun persoonlijke ervaring te schrijven die voorzien is van voor- en achternaam en/of foto, respecteer ik altijd hun keuze!

review

Ik heb meerdere keren bij Marja een Healing op afstand gedaan. Marja kondigt vooraf aan hoe laat ze de Healing gaat doen. Ik zorg er voor dat ik dan op een rustige plek kan zitten of liggen. Tijdens de Healing voel ik niets maar de berichtjes die ik direct na de Healing van Marja krijg, zijn altijd treffend. Marja geeft in het berichtje o.a. aan wat zij tijdens de Healing heeft waargenomen, heeft gevoeld en het zijn iedere keer de thema’s waar ik op dat moment mee worstel, die ik herken. Ik kan het niet precies omschrijven maar de dagen na de Healing voel ik mij lichter. Lichtere schouders en een minder zwaar hoofd. Dat is ook de reden waarom ik Marja af en toe om een Healing op afstand vraag. Op de momenten dat ik even wat lichtheid kan gebruiken. Zo fijn dat Marja altijd heel flexibel is en er voor zorgt dat de Healing snel kan!

review

De healing op afstand was heel mooi en krachtig. Ik voelde allerlei sensaties in mijn lijf, later werd het rustig, alsof er spanning weg viel. De terugkoppeling die ze gaf kon ik, zeker na enige toelichting, heel goed plaatsen. Zo bijzonder! De juiste, treffende woorden, de liedjes die zij doorkreeg, ze resoneerden helemaal met mij.
Wat ze zag in mijn gronding en energiebalans klopte ook volledig, heel fijn om dat teruggekoppeld te krijgen (spiegel!) en dat ze dat kon opschonen. En ik weet weer waar ik verder aan mag werken 😉 Heel bijzonder en mooi wat zo’n healing op afstand losmaakt!
Karina

review

Ik had wéér slecht geslapen en m’n hoofd knalde uit elkaar van de migraine. Hoe zou ik op deze manier de dag doorkomen? Ik vroeg Marja of zij mij een healing op afstand kon geven; dat had zij eerder deze week al gedaan voor m’n arm en ik voelde daarna écht een verschil. Marja reageerde direct en binnen een half uur voelde ik haar energie… Alsof er een extra dimensie tot je komt … Marja had veel van mijn pijn gevoeld en raadde mij aan om minder in mijn hoofd te gaan zitten en afleiding te zoeken.  Serieus: een half uur na de sessie van Marja kon ik weer een duik nemen in het zwembad met mijn dochtertje Noor.  Wie had dat gedacht… Ik zeker niet! Ontzettend bedankt hiervoor Marja; voor alles wat je voor mij doet, maar ook voor wie jij bent! Liefs!

review

Iets onwerkelijks wordt werkelijk

Deze zomer had ik een plotselinge verkramping van een spier in mijn nek. Dit gebeurde bij het opstaan uit bed. Het was er ineens en het gaf zulke enorme pijnlijke steken bij de minste beweging dat ik er zelfs duizelig van werd. Met heel veel moeite wist ik weer in bed te komen. Daar ging mijn vakantie in Italië. Mijn vrouw had een paar weken daarvoor een bericht gelezen van een vriendin die door Marja geholpen was door een healing op afstand. Mijn vrouw nam contact op met Marja en ik dacht baat het niet, dan schaadt het niet. Ik vond het bijzonder omdat Marja in Nederland was en ik in Italië maar wilde daar niet over nadenken. Voor mij werd iets onwerkelijks, werkelijk. Rond 10.35 uur voelde ik mijn nek ontspannen en door mijn rechter bovenarm een soort spierpijn richting mijn elleboog lopen. Dit duurde een minuut of vijf. De stekende pijn in mijn nek was weg en voelde alleen nog wat stijf. Twee uur later zat ik aan het zwembad. De volgende ochtend heeft Marja me nogmaals op afstand behandeld. Ik had geen last meer en kon weer genieten van mijn vakantie.

Het blijft voor mij nog steeds een beetje onwerkelijk maar het heeft me ook dichter bij het feit gebracht dat voor energiestromen geen afstand bestaat. Ik ben Marja dankbaar. Bas

Werken aan je innerlijke wereld is

een verrijking voor jezelf op alle vlakken

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930