SOUND  HEALING

BEWUSTWORDING DOOR VOELEN

WE DENKEN TE
VEEL EN VOELEN TE
WEINIG

Charlie Chaplin

Herken je dit?

R

de gedachtestroom gaat maar door en door

R

je kunt je moeilijker concentreren

R

je perfectionisme speelt je parten

R

je hebt een opgejaagd gevoel

R

je raakt het overzicht kwijt

R

je hebt last van vage lichamelijke klachten

R

je piekert veel

R

je bent gevoelig voor allerlei prikkels om je heen

R

je voelt vaak onrust in je lijf

R

je bent altijd met morgen en overmorgen bezig

R

je slaapt slecht

R

je bent uit balans

Als je je herkent in één of meerdere van bovenstaande items waar je daadwerkelijk last van ondervindt, wordt het tijd voor een time-out vind je niet? Het hoofd neemt momenteel een te prominente plaats in. Begrijp me niet verkeerd want je hoofd heb je ook nodig om te denken, te analyseren, kennis te vergaren, structuren en lijnen uit te zetten… Maar je bent meer dan alleen je hoofd. Juist het voelen geeft jou ook veel informatie maar dan moet je wel uit je hoofd in je lichaam komen.

Een unieke manier om weer naar het voelen te gaan, is het ondergaan van een sound healing.

Laat je onderdompelen in de magische wereld van de helende klanken en trillingen van niet-alledaagse instrumenten zoals gong, klankschalen, ratels, oceandrum. Liefdevol en intuïtief stem ik me af op jou en je energie en neem je mee op een reis naar je binnenwereld, uit je hoofd in je lijf. De klanken en trillingen van de niet-alledaagse instrumenten ondersteunen jou bij dit proces en dringen diep door in je lichaam en ontvouwen daar hun werking. Elke klank is uniek, zo ook zijn werking.

De sound healing werkt als een energetisch medicijn. Het is een upgrade van je energieveld en is een healing voor lichaam, ziel & geest.

Wat brengt een sound healing jou?

Je laat alle drukte en hectiek van de dag achter je.

Je gaat van denken naar voelen.

Je komt uit je hoofd en voelt je lichaam weer.

Je bent meer in het moment aanwezig.

Je gaat terug naar de basis (gronden).

Je voelt je weer opgeladen en vol energie.

Je ervaart effect op mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak. Realiseer je dat het effect voor iedereen verschillend kan zijn.

Everybody needs a personal touch of sound healing

 

KOM HEERLIJK LIGGEN

 

Je ondergaat een sound healing bij mij in de praktijk. Je ligt op een behandelstoel met je kleren aan. Je wordt lekker toegedekt met een deken en op je ogen wordt een oogkompres van lavendel neergelegd. Laat je reis naar je binnenwereld door de klanken maar beginnen!

Het effect van een sound healing is uniek voor jou. Realiseer je dat dit effect langer doorwerkt dan alleen het moment zelf.

SOUND HEALING HEEFT EEN EFFECT OP EEN DIEP NIVEAU.

 

Investering: € 75,00 voor de sound healing van 45 à 60 minuten plus heerlijk kopje thee / glas water en iets lekkers.

De sound healing bij Marja was helend. Door de warmte van Marja kon ik me overgeven aan alles wat ze deed en me liet horen. Ik kwam in een diepe rust en kon veel loslaten. Ik ben met een licht en luchtig gevoel tevreden naar huis gereden.

Claire

Het was erg bijzonder om een sound healing mee te maken, vooral ook wat klanken & geluiden met je kunnen doen! Het raakte me op een diep (onbewust) niveau en het zorgde voor een stevige gronding. Je voelt je veilig, gehoord en gezien bij Marja. Dank je wel lieve Marja voor jouw grondende kracht en liefdevolle aandacht.

Saskia

Wow, ik wist niet dat ik zo veel in mijn hoofd zat. Ik had wel een vermoeden maar door de sound healing van Marja werd ik me hier wel heel erg van bewust. Heel bijzonder om de trillingen van deze instrumenten te voelen in mijn lichaam. Na een tijdje werd het zelfs even stil in mijn hoofd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Frans

EEN ACTIEVE SOUND HEALING

Bij deze sound healing zit je in een comfortabele stoel.

Een actievere houding zorgt ervoor dat je alert blijft, je bewust(er) wordt van jezelf en dat je beter de klanken en trillingen van de niet-alledaagse instrumenten  in je lichaam voelt en wat daar hun effect is voor jou.

Kom met vriendinnen/vrienden/familie/collega’s in een groepje van vier en ervaar wat een sound healing met je doet. Je kunt een actieve sound healing in overleg elke dag van de week ondergaan.

Investering: € 30,00 per persoon voor de sound healing van 90 minuten in een groepje van vier, plus heerlijk kopje thee / glas water en iets lekkers. 

Geef via de knop hieronder een datum door met de vier namen die deelnemen aan de actieve sound healing en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Stilte is niet
afwezigheid van geluid.
Stilte is de diepste klank.