BEWUSTWORDING  DOOR  VOELEN

Je herkent je vast wel in het feit dat je zo nu en dan worstelt met bepaalde vragen of gebeurtenissen die in je leven plaatsvinden. Vaak lost dit zich na een tijdje op en ga je weer door. Maar wat als je merkt dat dergelijke vragen of gebeurtenissen herhaaldelijk op je pad blijven komen en dat je er mentaal en fysiek last van ondervindt? 

Zie het leven dan als een constante uitnodiging. Vragen die op je pad komen kunnen een bewustwordingsproces op gang te brengen. Hierdoor kunnen verandering, verdieping en persoonlijke groei plaatsvinden. Zo kom je elke keer steviger te staan, dichter bij jezelf en ervaar je meer eigenheid. Je bent dan vaker in het hier en nu aanwezig en wordt minder afgeleid door prikkels van buitenaf. Hierdoor ontstaat er ruimte en inzicht. Je kunt grondige, doorvoelde keuzes maken. Kortom: je komt weer in je kracht.

Door de ondersteuning van mijn Inner Healings in combinatie met de unieke Healing Sound Moments kom je sneller tot de kern met betrekking tot je vraag en ga je bewuster voelen wat doorvoeld mag worden. Wat nog onzichtbaar was, wordt nu zichtbaar en tastbaar voor jou waardoor een verandering ingezet kan worden.

Ik ondersteun jou hierbij met alle liefde.

HEALING SOUND MOMENTS

BEWUSTWORDING DOOR VOELEN

;

zijn geluidsfragmenten van niet-alledaagse instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrum, ratels

;

laten je uit je hoofd in je lijf gaan

;

nodigen jou uit meer te gaan voelen

;

laten je naar binnenkeren en de stilte in jezelf opzoeken

;

dringen diep door in je energieveld en ontvouwen daar hun werking die je nu nodig hebt

;

zijn een unieke ondersteuning in je proces

;

halen je weg van de ruis van je hoofd & de buitenwereld

;

laten de energie in jou weer stromen

;

werken op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau

;

kun je beschouwen als een energetisch medicijn  en is een upgrade van je energieveld die langer doorwerkt als een healing voor body, mind & soul

every person
needs a personal
touch of sound healing

HEALING SOUND MOMENTS

Dit zijn geluidsfragmenten van max. 7 minuten van niet-alledaagse instrumenten zoals sjamanendrum, ratels, klankschalen, duimdrum. Ze laten jou bewust worden waar je NU staat en dat jij je realiseert wat je op dit moment kunt doen om een verandering in je situatie teweeg te brengen. De Healing Sound Moments zijn een unieke ondersteuning in combinatie met mijn expertise als (klank)healer en reader.

Wat ontvang je bij Healing Sound Moments?

  • Een afstemming en inner healing op afstand door mij waarbij de kern naar voren komt en welk Healing Sound Moment jou mag ondersteunen.
  • Twee maanden toegang tot het Healing Sound Moment dat voor jou nu geschikt is.
  • Halverwege de eerste maand een Inner Healing op afstand als extra ondersteuning.
  • Een digitaal journal met kleine opdrachten en extra informatie over jouw thema om je zo nog bewuster te worden waar het nu voor jou om gaat.

Prijs: € 197,00

Lieve Marja,

Her-innering: zo voelde het ook, de sessies van het luisteren, alsof ik met mezelf in een cirkel stond. Voelen, voelen en voelen en het was goed. Meer dan goed. Dat subtiele geluid, van geconcentreerd zijn, bracht me terug in mijn eigen zelf.

Energie in de benen en armen en handen ervaren, vol lopen. Wat een houvast van eigen voelen, van eigen zijn. Als ik het nu schrijf, komt dat gevoel van zijn, liefde, weer binnen. Openheid in mijzelf, als een geschenk.

Dank je wel voor je lieve, warme en professionele sessies. Dat de sounds zo waarachtig naar binnen komen, zo kunnen treffen.
Nogmaals dank voor je lieve inzet en meeleven.
Ine

Hai Marja, 
Ik wist een tijd niet goed wat ik moest schrijven, maar nu vond ik de woorden.

Twee maanden na het begeleidingstraject van Marja met drumsessies via muziekstukken en healing op afstand, voelde ik het. Ik ben inderdaad meer geaard, sta steviger, rustiger. En waarom voelde ik het nu zo sterk?

Ik zat op een groot paard (geen voeten meer op de grond ;-)), zonder zadel, met afwisselend de peuter en de kleuter voor me, en iemand anders had letterlijk het touwtje in handen. En ook al ben ik echt een ‘paardenmeisje’, nu voelde ik me weer even zoals ik me hiervoor dagelijks vrijwel constant voelde: gehaast, onrustig, paniekerig, bijna bang. Ik voelde het (!), ik kon het benoemen (!!) en het lukte me ook om weer terug in mijn lijf te komen en via ontspanning de rust weer te herpakken (!!!).
Anouk

Bewustwording door  voelen

 

Is je interesse gewekt? Wil je graag meer informatie? Dan nodig ik je van harte uit voor een online kennismakingsgesprek om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Healing Sound Moments en
Inner Healings:

;

zorgen voor meer bewustwording

;

brengen jou terug naar het voelen

;

geven rust

;

laten jou gronden

;

brengen een transformatie op gang

;

zorgen voor een persoonlijke groei

;

brengen jou dichter bij jezelf