BEWUSTWORDING  DOOR  VOELEN

Je herkent je vast wel in het feit dat je zo nu en dan worstelt met bepaalde vragen of gebeurtenissen die in je leven plaatsvinden. Vaak lost dit zich na een tijdje op en ga je weer door. Maar wat als je merkt dat dergelijke vragen of gebeurtenissen herhaaldelijk op je pad blijven komen en dat je er mentaal en fysiek last van ondervindt? 

Zie het leven dan als een constante uitnodiging. Vragen die op je pad komen kunnen een bewustwordingsproces op gang te brengen. Hierdoor kunnen verandering, verdieping en persoonlijke groei plaatsvinden. Zo kom je elke keer steviger te staan, dichter bij jezelf en ervaar je meer eigenheid. Je bent dan vaker in het hier en nu aanwezig en word minder afgeleid door prikkels van buitenaf. Hierdoor ontstaat er ruimte en inzicht. Je kunt grondige, doorvoelde keuzes maken. Kortom: je komt weer in je kracht.

Door de ondersteuning van mijn Inner Healings in combinatie met de unieke Healing Sound Moments kom je sneller tot de kern met betrekking tot je vraag en ga je bewuster voelen wat doorvoeld mag worden. Wat nog onzichtbaar was, wordt nu zichtbaar en tastbaar voor jou waardoor een verandering ingezet kan worden.

Ik ondersteun jou hierbij met alle liefde.

HEALING SOUND MOMENTS

BEWUSTWORDING DOOR VOELEN

;

zijn geluidsfragmenten van niet-alledaagse instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrum, ratels

;

laten je uit je hoofd in je lijf gaan

;

nodigen jou uit meer te gaan voelen

;

laten je naar binnenkeren en de stilte in jezelf opzoeken

;

dringen diep door in je energieveld en ontvouwen daar hun werking die je nu nodig hebt

;

zijn een unieke ondersteuning in je proces

;

halen je weg van de ruis van je hoofd & de buitenwereld

;

laten de energie in jou weer stromen

;

werken op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau

;

kun je beschouwen als een energetisch medicijn  en is een upgrade van je energieveld die langer doorwerkt als een healing voor body, mind & soul

every person
needs a personal
touch of sound healing

Healing Sound Moments zijn geluidsfragmenten van max. 7 minuten van niet-alledaagse instrumenten zoals sjamanendrum, ratels, klankschalen, duimdrum. Ze laten jou bewust worden waar je NU staat en dat jij je realiseert wat je op dit moment kunt doen om een verandering in je situatie teweeg te brengen. De Healing Sound Moments zijn een unieke ondersteuning in combinatie met mijn expertise.

Je bent je al meer bewust van jezelf, van je handelen, je denken, je voelen, je reageren maar je merkt dat je toch tegen een bepaald ‘probleem’ of terugkerende vraag aanloopt. Dan is een traject van Inner Healing basic ideaal voor jou. Je ondergaat een Healing Sound Journey in mijn praktijk en gaat zelf aan de slag in combinatie met mijn Inner Healings op afstand, een gerichte opdracht en de Healing Sound Moments.

Je bent steeds verder van jezelf geraakt, je ervaart veel stress, zit tegen een burn-out aan en je weet niet meer wat te doen. Je merkt dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning in je bewustwordingsproces. Dan is een traject van Inner Healing intense een mooie uitnodiging aan jou om intensiever aan de slag te gaan om zo weer dichter bij jezelf te komen.

Lieve Marja,

Her-innering: zo voelde het ook, de sessies van het luisteren, alsof ik met mezelf in een cirkel stond. Voelen, voelen en voelen en het was goed. Meer dan goed. Dat subtiele geluid, van geconcentreerd zijn, bracht me terug in mijn eigen zelf.

Energie in de benen en armen en handen ervaren, vol lopen. Wat een houvast van eigen voelen, van eigen zijn. Als ik het nu schrijf, komt dat gevoel van zijn, liefde, weer binnen. Openheid in mijzelf, als een geschenk.

Dank je wel voor je lieve, warme en professionele sessies. Dat de sounds zo waarachtig naar binnen komen, zo kunnen treffen.
Nogmaals dank voor je lieve inzet en meeleven.
Ine

Lieve Marja,

Ik heb het healing sound moment een aantal weken achter elkaar in de ochtend en de avond beluisterd. Ik vond het een heerlijk moment om mijn hoofd even helemaal leeg te maken. Het gaf mij ook inzicht, bewustwording van mijn eigen gedachten en mijn manier van handelen die toch stiekem weer gericht was op wilskracht en het feit dat ik het buiten mezelf aan het zoeken was. Met deze inzichten kon ik vervolgens weer een deel loslaten, voelde ik me weer meer met mezelf verbonden en kon ik mijn eigen pad vervolgen. 

Voor mij was jouw manier van begeleiding prettig. Ik kon je altijd bereiken en ervaringen uitwisselen. Je handelt altijd vanuit eerlijkheid en vanuit wat jij doorkrijgt en dat maakt het heel fijn.
Paula

Lieve Marja,
Ik had moeite om los te laten, te ontspannen en uit mijn hoofd te komen. Het eerste instrument riep weerstand bij me op: mijn hoofd wilde er niet aan. Je ondersteunde me door ademhalingsoefeningen te geven zodat ik echt kon doorvoelen waar de energie naartoe moest (uit mijn hoofd, in mijn lichaam). Elke dag noteerde ik mijn bevindingen. Als ik het nu teruglees en vergelijk hoe ik mij na de Sound Healing Moments voel, dan ben ik veel meer af leren gaan op mijn gevoel: wat zegt mijn lichaam? Mijn hoofd heeft minder te zeggen. Ik voel meer balans, meer veerkracht. Het tweede instrument was heel prettig en hierdoor sliep ik goed. Door de opdrachten die ik van jou ontving, heb ik een stap extra kunnen zetten in het proces waarin ik zit.
Je straalt rust uit, stelt me op mijn gemak, voelt aan wat ik nodig heb. Ik heb me in dit gehele traject enorm ondersteund gevoeld door jou. Het heeft me echt geholpen om opnieuw te leren dichtbij mezelf te blijven en weer wat steviger te staan. Ik ben er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik ben je ontzettend dankbaar voor je toewijding!
Suzan

Bewustwording door  voelen

 

Is je interesse gewekt? Wil je graag meer informatie? Dan nodig ik je van harte uit voor een online kennismakingsgesprek om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Healing Sound Moments en
Inner Healings:

;

zorgen voor meer bewustwording

;

brengen jou terug naar het voelen

;

geven rust

;

laten jou gronden

;

brengen een transformatie op gang

;

zorgen voor een persoonlijke groei

;

brengen jou dichter bij jezelf