healing sound soul journey

Een stap dichter bij degene die je in essentie bent

Speciaal voor jou als je een diepere verbinding met jezelf wilt maken. Om meer helderheid en duidelijkheid te krijgen over wie je in essentie bent.

Hierbij maak ik gebruik van een SOUL MESSAGE.

In de wereld van energie spelen afstand en tijd geen rol. Tijdens een Soul Message maak ik op afstand bewust contact met de energie van je ziel. Welke informatie mag er vanuit je soul naar bovenkomen? Wat is de daadwerkelijke boodschap van je ziel? Datgene wat onbewust leeft in jou, kan door een Soul Message naar het niveau van bewustzijn worden gebracht. Het geeft je net dat liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt om weer verder te gaan op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.
Ga je mee van denken naar voelen? Voelen hoe het echt met jou gaat en wie je in essentie bent?!

Jouw Soul Message ligt voor je klaar als je bij mij in de praktijk een Healing Sound Soul Journey ondergaat. Onder het genot van een kop thee open en lees je jouw soul message. Na een gesprek hierover geef ik je naar aanleding van de soul message een opdracht die je meteen uitvoert. Vervolgens bepaal je wat je intentie is voor je Healing Sound Soul Journey en mag je na een ritueel heerlijk gaan liggen.

De klanken en trillingen van de niet-alledaagse instrumenten ondersteunen jou bij dit proces en dringen diep door in je lichaam. Ze zorgen voor een verbinding met jezelf op zielsniveau. De journey werkt als een energetisch medicijn. Het is een upgrade van je energieveld die langer doorwerkt als een healing voor je mind, body & soul.

 

a gift to yourself

Every person needs a personal touch of sound healing

Let’s meet

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meteen een afspraak maken? Klik dan op de knop hieronder. Na betaling maken we zo snel mogelijk een concrete afspraak.

Of heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. Wanneer ik het formulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. De dagen waarop je een unieke Healing Sound Soul Journey kunt ervaren zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Investering: € 195,00 – 2 uur – incl. soul message
DUO Healing Sound Soul Journey: € 270,00 – 2,5 uur – incl. soul message

Bovenstaande investeringen zijn voor particulieren incl. btw,  voor bedrijven excl. 21% btw.

let’s meet

12 + 14 =

Healing Sound Journey

Je laat even alle drukte en hectiek van de dag achter je

Je komt uit je hoofd en voelt je lichaam weer

Je bent in het moment aanwezig

Je gaat van denken naar voelen

Je gaat terug naar de basis (gronden)

Je krijgt een diepere verbinding met jezelf

Je voelt je weer helemaal opgeladen en vol energie

Je ervaart effect op mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak

Soms heb je iemand nodig die jou op energetisch niveau met beide benen op de grond zet, zonder te zweven. Marja voelt precies aan wat je nodig hebt op het juiste moment.

Ik heb bij Marja een Healing Sound Journey mogen ervaren en een Healing Soul Message op afstand omdat ik met opruimen niet tot de diepere laag kwam die ik op dat moment nodig had.

Marja is Down-to-Earth, een bijzonder mens met een bijzondere gave. Precies wat je nodig hebt in het innerlijke proces van rust’.

Ervaar het, beleef het, voel het!’. Isabel

“Ik vond het heel bijzonder om een Healing Sound Journey te ondergaan. Het voelde echt als een cadeautje. Heb de nachten daarna heerlijk geslapen. Het heeft me ook nieuwe inzichten gegeven. Voor mij zeker een behandeling die ik nog een keer wil ervaren maar dan alleen. Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring! ” Astrid 

“Marja weet met haar sound healing wat paste bij onze thema’s van dat moment. Ze nam me mee op een klankreis naar mezelf. Wat een bijzondere ervaring. Dankbaar voor de emoties die er mochten zijn vanuit mijn thema ‘verzoening’. Het was een geweldige ervaring en vraagt naar een vervolg.” Nicolien

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63