IN ESSENTIE ZIT ALLES AL IN JOU

 

Het probleem is vaak dat je het zelf nog niet ziet. Je bent je er nog niet van bewust. Bewustwording is dan ook de eerste stap!

Zie jij jezelf?
Zie jij écht jezelf?
Of zie je iemand die zich in de loop der tijd heeft aangepast aan zijn omgeving? Bewust of onbewust doet er nu even niet toe. Belangrijk is dat je het herkent. Want dan kun je de eerste stap op weg naar een verandering in gang zetten.

Durf je naar jezelf te kijken?
Zie je jezelf echt zoals je in essentie bent en loop je jouw weg?

Neem die stap!
Niet alleen op weg naar verandering maar ook naar GROEI. Elke keer weer een stap dichter bij jezelf wie je in essentie bent!

 

 

Je SOUL wijst je de weg

Word je bewust van wie je bent
zonder alle ballast van je hoofd
met het weten van je SOUL
voel je wie je in essentie bent

Herkenbaar voor jou?

 

R

Merk je dat je vastloopt?

R

Heb je last van een druk hoofd dat overal wat van vindt?

R

Verlies je het overzicht?

R

Ben je uit balans en weet je niet waardoor?

R

Merk je dat je energieniveau snel daalt?

R

Twijfel je vaak wat te doen?

R

Heb je regelmatig last van vage, lichamelijke klachten?

R

Voel je vaak onrust in je lichaam?

Je voelt dat je er alleen niet uitkomt.
Je hebt al zoveel geprobeerd maar weet nu even niet wat te doen.
Op een of andere manier lukt het jou niet om echt de vinger op de zere plek te leggen:
Het is tijd voor extra hulp.

een SOUL MESSAGE is dan perfect voor jou!

 

SOUL MESSAGE

B e w u s t w o r d i n g

 

Een SOUL MESSAGE is een uitgelezen manier om jou meer helderheid en duidelijkheid te geven. Het geeft je net dat liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt om weer verder te gaan op jouw pad van BEWUSTWORDING en PERSOONLIJKE GROEI. Aan jou de keuze!

Ga je mee van denken naar VOELEN?
Voelen hoe het echt met jou gaat en wie je in essentie bent?

Neem je de beslissing en verantwoordelijkheid om daadwerkelijk met de message van je soul aan de slag te gaan om zo weer dichter bij jezelf te komen en jouw weg te lopen? Ik ondersteun je met alle liefde hierbij.

Mijn KRACHT ligt in de energetische verbinding met jou en je soul waardoor ik vrij snel bij de essentie kom om jou je soul message te mogen aanreiken. 

soul message

 

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, ook jij en ik, wij allemaal, dan begrijp je
ook dat alle energieën door elkaar stromen en elkaar kunnen beïnvloeden. Op deze
manier  zijn we energetisch met elkaar verbonden. In de wereld van de energie spelen tijd en afstand geen enkele rol.

Tijdens een SOUL MESSAGE maak ik op afstand bewust contact met de energie van je ziel. Welke informatie mag er vanuit je soul naar bovenkomen? Wat is de daadwerkelijke boodschap van je ziel?

Datgene wat onbewust leeft in jou, kan door een SOUL MESSAGE naar het niveau van bewustzijn worden gebracht. Deze boodschap ontvang je zo snel mogelijk per post of ligt voor jou klaar als je bij mij in de praktijk komt voor een HEALING SOUND SOUL JOURNEY.

Hierna kun je de eerste stap naar een daadwerkelijke verandering in gang zetten!

SOUL MESSAGE
voor bewustwording en groei!

Investering:  35,00

Heel bijzonder!!
De woorden, de beelden, het liedje … alles klopte. Voor mij zo herkenbaar. Net dat zetje dat ik nodig had om mijn vleugels verder uit te slaan.

Mirjam

Lieve Marja,

WOW, wat een boodschap!
Eigenlijk wist ik dit diep van binnen wel maar ik wimpelde het elke keer weg. En wat een toepasselijk liedje: Pak maar mijn hand. Dank je wel voor dit mooie inzicht. Ik ga er mee aan de slag want nu kan ik er echt niet meer omheen.

Sigrid

Dank je wel Marja. Je hebt de kern kort en krachtig verwoord en heel helder neergezet. In de kaart die je voor mij getrokken hebt, zie ik ook de aanwijzing. Gek hè, dat ik het wel herken maar ik word zo in beslag genomen door allerlei gedachten dat ik er geen aandacht aan heb besteed. Ik weet nu wat ik mag doen.

Nogmaals dank voor de inzichtgevende soul message.

Petra

Lieve Marja,

Heel erg bedankt voor deze mooie boodschap: deze is heel raak! De liedjes passen daar perfect bij, de eerste twee over groei en een open hart, de laatste twee over stagnatie en weerstand. Dit is een bevestiging dat ik op de goede weg ben maar niet in oude valkuilen moet stappen. 

Ingrid

SOUL MESSAGE INTENSE

In verbinding met je ziel
kom je bij je essentie want
het antwoord zit al in jou
je SOUL wijst jou de weg

SOUL MESSAGE INTENSE

E e n  k i j k j e  i n  j e  z i e l

 

Je bent niet klein.
Je bent groots.
Je bent groter dan je nu denkt.
Als je van denken naar voelen gaat,
voel je de verbinding met jezelf.

Voel hoe groots je bent.
En dat ben je.
Groots om hier je taak te vervullen.
Op jouw eigen, unieke wijze.
Want jij bent jij.
Uniek.

 

Je voelt je al thuis in de wereld van energie en gaat graag de uitdaging aan om enkele lagen dieper te gaan. Je verlangt ernaar om datgene te doen wat je hier te doen hebt, maar op een of andere manier blokkeer je nog. Door een SOUL MESSAGE INTENSE kun je juist die boodschap ontvangen die jou helpt om dichter bij je essentie te komen zodat je kunt doen waarvoor je hier bent.

 

SOUL MESSAGE INTENSE

 

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, ook jij en ik, wij allemaal, dan begrijp je
ook dat alle energieën door elkaar stromen en elkaar kunnen beïnvloeden. Op deze
manier  zijn we energetisch met elkaar verbonden. In de wereld van de energie spelen tijd en afstand geen enkel rol.

Een SOUL MESSAGE INTENSE onderga je tijdens een Healing Sound Soul Journey Intense of heerlijk vanuit je huis. Een half uur voor de afgesproken tijd stuur ik je een reminder wanneer we live contact hebben met elkaar via WhatsApp videobellen. Van tevoren trek ik een kaart voor jou die ik na de SOUL MESSAGE INTENSE pas omdraai.

Via een live DEEP SOUL MEDITATION ga je steeds een laagje dieper en kom je in verbinding met jezelf en je ziel. Wat heeft je ziel jou op dit moment te zeggen? Wat is zijn boodschap aan jou?

Datgene wat nog onbewust leeft in jou, kan door een SOUL MESSAGE INTENSE naar het niveau van bewustzijn worden gebracht. Door de DEEP SOUL MEDITATION kom je bij je essentie en ervaar je zelf op energetisch niveau de boodschap van je ziel.

Aansluitend hierop krijg je een opdracht / enkele opdrachten om de eerste stap naar een daadwerkelijke verandering in gang te zetten! De dag erna hebben we nog even contact met elkaar.

SOUL MESSAGE INTENSE voor bewustwording en persoonlijke groei om je eigen weg te lopen en je taak uit te voeren waarvoor je hier op aarde bent gekomen!

Duur: 45 minuten
Investering: 75,00

 

Een poosje geleden ontving ik van Marja de SOUL MESSAGE INTENSE. Een mooie tool om in contact te komen met je ziel. Marja begeleidde mij heel rustig naar een staat van ontspanning vanwaaruit ik een diepe verbinding kon maken met mijn hart. De schrijfopdrachten die erbij hoorden, gaven mij heel mooie inzichten die mij net weer dat zetje gaven om te weten welke kant ik op mag gaan.
De ontspannen sfeer en de no-nonense aanpak van Marja vind ik zelf elke keer weer heel prettig. Ook het contact de dag erna is altijd fijn. Je voelt haar aanwezigheid en toch vaar je op je eigen kracht.
Als je op het punt staat om de vragen vanuit je ziel beantwoord te krijgen, dan is deze SOUL MESSAGE INTENSE iets voor jou.

Paula

een uniek & waardevol cadeau

Zowel om te geven als om te ontvangen!
Gun jezelf of iemand die je een warm hart toedraagt, het geschenk van een SOUL MESSAGE voor:

Net dat liefdevolle duwtje in de rug
Meer bewustwording
Meer inzicht
Meer helderheid
Op weg naar groei
Een stap dichter bij je essentie
Om te kunnen zijn wie je bent!

Wil je een SOUL MESSAGE cadeau geven?
Stuur me een berichtje via de knop hieronder.