IN ESSENTIE ZIT ALLES AL IN JOU

 

Het probleem is vaak dat je het zelf nog niet ziet. Je bent je er nog niet van bewust. Bewustwording is dan ook de eerste stap!

Zie jij jezelf?
Zie jij écht jezelf?
Of zie je iemand die zich in de loop der tijd heeft aangepast aan zijn omgeving? Bewust of onbewust doet er nu even niet toe. Belangrijk is dat je het herkent. Want dan kun je de eerste stap op weg naar een verandering in gang zetten.

Durf je naar jezelf te kijken?
Zie je jezelf echt zoals je in essentie bent?

Neem die stap!
Niet alleen op weg naar verandering maar ook naar GROEI. Elke keer weer een stap dichter bij jezelf wie je in essentie bent!

 

 

Herkenbaar voor jou?

 

R

Merk je dat je vastloopt?

R

Heb je last van concentratieproblemen?

R

Verlies je het overzicht?

R

Ben je uit balans en weet je niet waardoor?

R

Heb je regelmatig last van vage, lichamelijke klachten?

R

Merk je dat je energieniveau snel daalt?

R

Voel je vaak onrust in je lichaam?

R

Heb je last van een druk, vol hoofd ?

Dan is een SOUL MESSAGE perfect voor jou!

SOUL MESSAGE

B e w u s t w o r d i n g

 

Wil je graag verandering in je huidige situatie? Dan is een SOUL MESSAGE een uitgelezen middel om jou meer helderheid en duidelijkheid te geven. Een SOUL MESSAGE kan jou weer een stap verder brengen op jouw pad van bewustwording en groei.

 

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, ook jij en ik, wij allemaal, dan begrijp je ook dat alle energieën door elkaar stromen en elkaar kunnen beinvloeden. Op deze manier zijn we energetisch met elkaar verbonden.

Bij een SOUL MESSAGE maak ik bewust contact met de energie van je ziel. Ik voel wat ik op dat moment voor jou mag betekenen en welke informatie vanuit je soul naar boven mag komen.

Vaak ligt de oorzaak van je klacht, bijv. regelmatige hoofdpijn, stress, onrustige darmen, heel ergens anders dan je in eerste instantie denkt.

Datgene wat onbewust invloed heeft op een bepaalde klacht of blokkade kan door een SOUL MESSAGE naar het niveau van bewustzijn worden gebracht.

Hierna kun je de eerste stap naar een daadwerkelijke verandering in gang zetten!