weer in verbinding met jezelf

mini-retreats

 

Tijd voor een time-out: voel de verbinding met jezelf weer tijdens een mini-retreat.

Kom weer in contact met jezelf. Ga van denken naar voelen, vanuit je hoofd in je lijf, om vanuit deze diepe verbinding met jezelf rust, vernieuwde energie en een stevige basis te ervaren.

Alleen of in samenwerking met andere inspirerende hartwerkers organiseer ik mini-retreats op verschillende plekken in Nederland waarbij de aandacht en de ruimte voor jouw verbinding met jezelf vanuit zachtheid centraal staat.

MINI-RETREAT
SOUND & CONNECTION
Kom weer in verbinding
11 juli 2021

Ik organiseer dit mini-retreat speciaal voor jou als moeder / pleegmoeder / bonusmoeder van een hooggevoelig kind, waarbij jij centraal staat. Tijd voor jezelf om te onthaasten en weer op te laden. Verbinding met jezelf, innerlijke rust en gronden zijn hierbij de sleutelwoorden.

Door de combinatie van lichaamswerk, meditatie, energetische oefening, het bespelen van de moederdrum, rituelen en de Sound Healing met de helende klanken van niet-alledaagse instrumenten ga je de verbinding voelen met je lichaam, met de aarde en bovenal met jezelf.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

 MINI-RETREAT
SOUND & FEEL
Bewustwording door voelen
12 september 2021

Een mini-retreat dat ik organiseer waarbij het voelen centraal staat: bewustwording door voelen. Hierbij zijn compassie, verbinding met jezelf en bewustwording van belang.

Dit ga je ervaren door middel van lichaamswerk, het uitvoeren van een ritueel en het ondergaan van een sound healing met de niet-alledaagse instrumenten zoals sjamanendrum, klankschalen, ratels, kosji’s. De klanken en trillingen van deze instrumenten dringen diep door in je energieveld en laten jou bewust worden hoe het met jou gaat, zonder de ruis van de buitenwereld.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

MINI-RETREAT
SOUND & GROUND
Healing door yoga en klanken
5 september 2021
binnenkort meer

 

 DAY RETREAT
SOUND & SOUL
Luister naar het geluid van je ziel
18 september 2021
binnenkort meer

 

 

MINI-RETREAT
THE SOUND OF YIN
Zacht zijn voor jezelf
17 oktober 2021

Samen met Lotte van Koningsveld van Hartje Yin organiseer ik een mini-retreat waarbij je innerlijke rust, verbinding met jezelf en zachtheid vanuit je hart een grote rol spelen.

Door de combinatie van Meditatie, Yin Yoga en de Sound Healing met de helende klanken van niet-alledaagse instrumenten zoals gong, sjamanendrum, klankschatels, ratels, ga je de beweging van buiten naar binnen maken: een ontmoeting met jezelf op een dieper niveau.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63