;

De knop van druk, druk, druk staat altijd aan

;

Je hoofd maakt overuren

;

Onrust jaagt door je lijf

;

Je houdt veel ballen in de lucht

;

Je bent uit balans

HET WORDT TIJD VOOR EEN TIME-OUT: VOEL DE VERBINDING MET JEZELF WEER TIJDENS EEN MINI-EARTH RETREAT OF EEN ONE DAY EARTH RETREAT!

Kom weer in contact met jezelf! Vanuit je hoofd ga je in je lijf, om vanuit deze verbinding met jezelf rust, vernieuwde energie en een stevige basis te ervaren. In samenwerking met andere inspirerende HARTWERKERS organiseren we EARTH RETREATS op verschillende plekken in Nederland waarbij de aandacht en de ruimte voor jouw verbinding met jezelf centraal staat.

 

ONE DAY RETREAT
GROUND & SOUND
15 NOVEMBER 2020

Boom&Stroom & Melt Yoga
Marja Pullens – Melanie 

Voel hoe het is om in contact te zijn met je lichaam 

 

Het leven raast soms aan jou voorbij. Je gaat maar door en vooral als sensitieve vrouw komt er veel bij je binnen, geef je veel en wil je alles goed doen. Je hoofd neemt je over waardoor je niet altijd meer bewust bent van je lichaam en dus van jouw behoeften en verlangens. Je verlangt dan ook echt naar tijd voor jezelf, om te vertragen, te ontspannen en met aandacht bij jezelf te zijn.

Tijdens deze one day retreat op een magische locatie ga je in alle rust je verbinden met je lichaam door middel van meditatie, yin yoga en een energetische sound healing.

Voor meer info en aanmelding klik op de button hieronder.

 

 

MINI-RETREAT
THE SOUND OF YIN
8 januari 2021

Boom&Stroom & Hartje Yin Yoga
Marja Pullens – Lotte van Koningsveld

Stap uit de ratrace van je hoofd en voel tijdens dit bijzondere mini-retreat de verbinding weer met je hele lichaam door een combinatie van rustige Yin Yoga-oefeningen en Sound Healing door de klanken en trillingen van niet-alledaagse instrumenten zoals gong, klankschalen, ratels, sjamanendrum. Voor meer info en aanmelding klik op de button hieronder.

 

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63