weer in verbinding met jezelf

mini-retreats

 

Tijd voor een time-out: voel de verbinding met jezelf weer tijdens een mini-retreat.

Kom weer in contact met jezelf. Ga van denken naar voelen, vanuit je hoofd in je lijf, om vanuit deze diepe verbinding met jezelf rust, vernieuwde energie en een stevige basis te ervaren.

Alleen of in samenwerking met andere inspirerende hartwerkers organiseer ik mini-retreats op verschillende plekken in Nederland waarbij de aandacht en de ruimte voor jouw verbinding met jezelf vanuit zachtheid centraal staat.

 MINI-RETREAT
SOUND & FEEL
Bewustwording door voelen
datum nog niet bekend

Tijdens dit mini-retreat staat het voelen centraal. Hierbij zijn compassie, verbinding met jezelf en bewustwording van belang.

Dit ga je ervaren door middel van lichaamswerk, het uitvoeren van een ritueel en het ondergaan van een persoonlijke sound healing met de niet-alledaagse instrumenten zoals sjamanendrum, ratels, klankschalen, kosji’s. De klanken en trillingen van deze instrumenten dringen diep door in je energieveld en laten jou bewust worden hoe het met jou gaat, zonder de ruis van je hoofd en de buitenwereld.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

MINI-RETREAT
THE SOUND OF YIN
Zacht zijn voor jezelf
13 maart 2022

Samen met Lotte van Koningsveld van Hartje Yin organiseer ik een mini-retreat waarbij je innerlijke rust, verbinding met jezelf en zachtheid vanuit je hart een grote rol spelen.

Door de combinatie van Meditatie, Yin Yoga en een persoonlijke Sound Healing met de helende klanken van niet-alledaagse instrumenten zoals gong, sjamanendrum, klankschatels, ratels, ga je de beweging van buiten naar binnen maken: een ontmoeting met jezelf op een dieper niveau.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63