weer in verbinding met jezelf

mini-retreats

 

Tijd voor een time-out: voel de verbinding met jezelf weer tijdens een mini-retreat.

Kom weer in contact met jezelf. Ga van denken naar voelen, vanuit je hoofd in je lijf, om vanuit deze diepe verbinding met jezelf rust, vernieuwde energie en een stevige basis te ervaren.

Alleen of in samenwerking met andere inspirerende hartwerkers organiseer ik mini-retreats op verschillende plekken in Nederland waarbij de aandacht en de ruimte voor jouw verbinding met jezelf vanuit zachtheid centraal staat.

DAY-RETREAT
IN VERBINDING
Voel de connectie
9 oktober 2022

Samen met Paula Smit van Uit liefde voor jezelf leven organiseer ik een day-retreat waarbij de verbinding met jezelf, de ander, de groep, de klanken, de energie, je lichaam, je stem… centraal staat.

Deze hele dag staat in het teken van het thema In Verbinding. Je gaat weer voelen wat in verbinding zijn betekent voor jou, met de zachtheid vanuit je hart.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

DRIELUIK
COME INTO THE WOODS
Loop je mee op je pad van bewustwording?
18 dec. 2022 – 22 jan. – 16 april 2023

Paula Smit van Uit liefde voor jezelf leven en ik organiseren een drieluik van waardevolle bijeenkomsten waar de termen de diepte ingaan, verbinding, loslaten, vergeving, bloeien, saamhorigheid, groeien en transformatie centraal staan.

Door de verscheidenheid aan opdrachten en rituelen ga je als groep en individueel op ontdekkingstocht in je innerlijke wereld: een ontmoeting met jezelf op een dieper niveau om daadwerkelijk stappen te zetten op je pad van bewustwording en innerlijke transformatie.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930