weer in verbinding met jezelf

mini-retreats

 

Tijd voor een time-out: voel de verbinding met jezelf weer tijdens een mini-retreat.

Kom weer in contact met jezelf. Ga van denken naar voelen, vanuit je hoofd in je lijf, om vanuit deze diepe verbinding met jezelf rust, vernieuwde energie en een stevige basis te ervaren.

Alleen of in samenwerking met andere inspirerende hartwerkers organiseer ik mini-retreats op verschillende plekken in Nederland waarbij de aandacht en de ruimte voor jouw verbinding met jezelf vanuit zachtheid centraal staat.

 MINI-RETREAT
SILENCE, SOUND & SOUL
Luister naar je innerlijke kind
2 oktober 2021

Paula van Uit liefde voor jezelf leven en ik organiseren het mini-retreat Silence,
Sound & Soul .

Als het stil is in je hoofd, kun je beter luisteren. Door te vertragen, je te verbinden en stil te worden, kun je het horen. Het stemmetje diep van binnen, van je innerlijke kind. Het wil jou nog iets vertellen. Stel je open om te ontvangen en voel het innerlijke contact. Accepteer je deze uitnodiging? Durf je? Zet je die stap om dichter bij jezelf te komen? Voel je meer dan welkom!

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

 

MINI-RETREAT
THE SOUND OF YIN
Zacht zijn voor jezelf
17 oktober 2021

Samen met Lotte van Koningsveld van Hartje Yin organiseer ik een mini-retreat waarbij je innerlijke rust, verbinding met jezelf en zachtheid vanuit je hart een grote rol spelen.

Door de combinatie van Meditatie, Yin Yoga en de Sound Healing met de helende klanken van niet-alledaagse instrumenten zoals gong, sjamanendrum, klankschatels, ratels, ga je de beweging van buiten naar binnen maken: een ontmoeting met jezelf op een dieper niveau.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

 

 

 MINI-RETREAT
SOUND & FEEL
Bewustwording door voelen
24 oktober 2021

Tijdens dit mini-retreat staat het voelen centraal. Hierbij zijn compassie, verbinding met jezelf en bewustwording van belang.

Dit ga je ervaren door middel van lichaamswerk, het uitvoeren van een ritueel en het ondergaan van een persoonlijke sound healing met de niet-alledaagse instrumenten zoals sjamanendrum, ratels, klankschalen, kosji’s. De klanken en trillingen van deze instrumenten dringen diep door in je energieveld en laten jou bewust worden hoe het met jou gaat, zonder de ruis van je hoofd en de buitenwereld.

Voor meer info en aanmelding klik je op de button hieronder.

 

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63