;

De knop van druk, druk, druk staat altijd aan

;

Je hoofd maakt overuren

;

Onrust jaagt door je lijf

;

Je houdt veel ballen in de lucht

;

Je bent uit balans

HET WORDT TIJD VOOR EEN TIME-OUT: VOEL DE VERBINDING MET JEZELF WEER TIJDENS EEN MINI-EARTH RETREAT OF EEN ONE DAY EARTH RETREAT!

Marja Pullens van Boom & Stroom zorgt dat je weer in contact komt met jezelf: vanuit je hoofd ga je in je lijf, om vanuit deze verbinding met jezelf rust, vernieuwde energie en een stevige basis te ervaren. In samenwerking met andere inspirerende HARTWERKERS organiseren we EARTH RETREATS op verschillende plekken in Nederland waarbij de aandacht en de ruimte voor jouw verbinding met jezelf centraal staat.

 

MINI-RETREAT
VERLIES IN BEWEGING
8 februari 2020

Boom&Stroom   &  Bij Verlies en Rouw
Marja Pullens    –    Irmgard Kimenai

Verlies, er zijn zoveel vormen van verlies. Verlies van je partner, je ouders, je gezondheid, je baan, je huis, je kind, je rijbewijs, je vriend, vriendin, je toekomstverwachting, je hoop op een kind te krijgen, je carrière, je relatie met je kind, je ouders en zo nog veel meer. Het leven kan niet zonder verlies. En als je plotseling met een verlies te maken krijgt, lijkt het of de wereld om je heen even stilstaat. Tegelijkertijd moet alles door en draait je hoofd op dat moment op volle toeren. Ook als het verlies al langer is geleden en je eigenlijk het gevoel hebt dat je het wel weer redt, kan de pijn en de onrust van het verlies zomaar weer de kop opsteken.

Dit mini-retreat biedt je de ruimte en vrijheid om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Voor meer info en aanmelding klik hier

 

 

MINI-RETREAT
THE SOUND OF YIN
15 maart 2020

Boom&Stroom & Hartje Yin Yoga
Marja Pullens – Lotte van Koningsveld

Stap uit de ratrace van je hoofd en voel tijdens dit bijzondere mini-retreat de verbinding weer met je hele lichaam door een combinatie van rustige Yin Yoga-oefeningen en Sound Healing door de klanken en trillingen van niet-alledaagse instrumenten zoals gong, klankschalen, ratels, sjamanendrum. Voor meer info en aanmelding klik hier

 

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63