Refreshing

een nieuwe ENERGY BOOST 

refreshing op afstand

 

Tijd voor een update?

Hoe gaat het nu met jou?

Wil je opnieuw inzicht in je huidige situatie?

Wil je graag een ruimte opnieuw laten cleanen?

laat de energie weer stromen

geef jezelf en/of de ruimte een REFRESHING ENERGY BOOST

Eigenlijk is een REFRESHING ENERGY BOOST een soort APK van jezelf en/of de ruimte. Na 3 maanden onderga je nog een keer een PERSONAL ENERGY BOOST en/of een SPACE ENERGY BOOST. Om te kijken hoe het dan met de energie in jou en/of de ruimte is gesteld.

De ervaring leert dat regelmatig een  ENERGY BOOST laten uitvoeren een positief effect heeft op jou en de desbetreffende ruimte: het vergroot je werk- en levensgeluk en de energie blijft stromen! 

Zie de REFRESHING ENERGY BOOST als een update voor jezelf en/of de desbetreffende ruimte waardoor je meer inzicht krijgt waar nu je focus mag liggen. Als je geen zorg draagt voor jezelf en je leef-/werkruimte, loop je op een bepaald moment vast. In het begin zijn dit nog kleine ongemakken die niet direct om verbetering vragen. Maar als je er geen aandacht aan besteedt, zul je opeens gaan merken dat je steeds vaker ergens tegenaan loopt, vage klachten krijgt, uit balans raakt, minder geconcentreerd bent, slecht slaapt…

Het is weer tijd voor een REFRESHING in de vorm van een Personal en/of Space Energy Boost.

zo gaat het in zijn werk

 

Als je een Refreshing wilt in de vorm van een Personal Energy Boost lees dan hier verder. Mocht je graag een Refreshing voor dezelfde ruimte uit laten voeren? Lees hier verder want beide vormen van refreshing vinden op dezelfde manier plaats als voorheen.

Investering: € 75,00

een refreshing abonnement

 

Wil je vier keer per jaar, dus 1x per kwartaal een REFRESHING van een Personal of Space Energy Boost laten uitvoeren of van zowel een Personal als Space Energy Boost? Je ontvangt dan 10% korting.

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930