Herkenbaar voor je?

;
je hoofd loopt zowat over
;
je verliest het overzicht
;
je bent best wel vaak chagrijnig en reageert niet zo aardig: zo ken je jezelf helemaal niet
;
je lichaam geeft regelmatig signalen zoals last van je darmen of hoofdpijn maar je wimpelt het weg
;
je bent te perfectionistisch waardoor alles veel langer duurt
;
je voelt je zo vaak onrustig
;
je gaat moe naar bed en staat eigenlijk niet echt fit op
;
je hebt al verschillende methodes geprobeerd om rust en ontspanning te krijgen maar voor jou werkte dit niet of maar gedeeltelijk

het roer om

 

Je voelt van binnen dat het nu tijd is om de beslissing te nemen dat er iets moet veranderen in je leven. Je kunt zo niet langer doorgaan want je merkt dat alle bovengenoemde signalen je steeds meer belemmeren in je dagelijkse leven. En dat wil je niet meer. Hoe fijn zou het zijn als

;
je weer jezelf kunt zijn?
;
je weer met rust, ontspanning en plezier kunt leven en werken?
;
je weer beter slaapt?
;
je weer naar jezelf én je intuïtie luistert?
;
je concentratie weer verbetert?
;
je handreikingen ontvangt hoe je vanuit een stevige basis dit kunt bereiken én behouden?

Het begint met een stevige basis om te kunnen zijn wie je bent

Ik heb jarenlang gedacht dat het altijd aan mij lag. Dat ik de verkeerde dingen zei, dat het niet klopte wat ik voelde, dat ik zo vaak een onbestemd gevoel in mijn lichaam had, dat ik me zo snel vermoeid voelde tijdens mijn werk … Maar toen ik ‘opeens’ mezelf had opgegeven voor de opleiding voor energetisch therapeut, vond er gaandeweg een verandering plaats. Ik werd me bewust van mijn gevoeligheid voor allerlei prikkels (energie) om me heen en kwam in aanraking met het gronden oftewel aarden en kreeg echt letterlijk en figuurlijk vaste grond onder mijn voeten. Deze basis is nog steeds heel erg belangrijk voor mij als gevoelig mens, zowel privé als zakelijk. Hierdoor kan ik de dag vanuit rust en ontspanning starten, heb ik meer overzicht, is mijn hoofd veel rustiger, weet ik wat ik moet doen om geen last te hebben van allerlei prikkels (energie) om me heen, ben energieker en voel de verbinding weer met mezelf.
In mijn praktijk heb ik in de loop der jaren gevoelige volwassenen mogen begeleiden en ondersteunen. Ze hadden  even een pas op de plaats nodig, wilden meer inzicht in wie ze nu eigenlijk zijn en waar ze stonden. Ze hadden allemaal behoefte aan een stevige basis om vandaaruit met meer rust, ontspanning, overzicht en plezier weer te kunnen leven en werken.

Daarom ben ik de handreikingen die ik hen gaf, gaan bundelen en verder ontwikkelen tot dit mooie, waardevolle programma TERUG NAAR DE BASIS. Een programma op maat gesneden voor jou en waar bezoek aan mijn praktijk gecombineerd wordt met een healing op afstand en het zogenaamde ‘thuiswerk’. Een programma waarbij ik jou als gevoelig persoon stap voor stap ondersteun en begeleid in je BEWUSTWORDINGSPROCES om je die stevige basis te laten ervaren en voelen. Bovendien krijg je de tools in handen hoe je de stevige basis kunt behouden.

De eerste stap van je bewustwordingsproces is een gratis kennismakingsgesprek. Hierbij is het belangrijk dat er een klik is tussen ons. De tweede stap is een HEALING op afstand om je weer rust in je hoofd en lichaam te laten ervaren, meer helderheid en overzicht te geven en de verbinding met jezelf te laten voelen. De derde stap is een zogenaamde GRONDINGSSESSIE bij mij in de praktijk. Deze bestaat uit een gesprek met daarbij handreikingen bij jouw vraagstuk, actief opdracht(en) uitvoeren, het aanreiken van het zogenaamde ‘thuiswerk’ en het ondergaan van een energetische klankbehandeling.

Wat brengt het programma
‘TERUG NAAR DE BASIS’ jou?

je hoofd is veel rustiger
je blijft veel energieker gedurende de dag
je luistert weer naar jezelf én je intuïtie
je hebt weer overzicht
je voelt weer letterlijk en figuurlijk de grond onder je voeten
je voelt je meer ontspannen
je hebt veel minder last van allerlei prikkels om je heen
je loopt niet zo snel meer voorbij aan de signalen van je lichaam
je voelt je weer verbonden met jezelf
je weet zelf hoe je de stevige basis kunt behouden

Voor wie is dit programma
‘Terug naar de basis’ bedoeld?

;

je wilt jezelf meer bewust worden van wie je daadwerkelijk bent

;

je bent gevoelig voor allerlei prikkels (energie) om je heen en je ondervindt hiervan steeds meer last

;

je hebt al verschillende methodes geprobeerd om meer rust en ontspanning te krijgen maar elke keer bracht het niet wat je zocht

;

je voelt dat dit het moment van ommekeer is en je bent bereid om tijd en aandacht in jezelf te investeren

;

je staat open voor een andere manier van persoonlijke ontwikkeling

Als vrouw een eigen bedrijf runnen is fantastisch maar soms valt het niet altijd mee. Mijn man heeft ook een eigen bedrijf en we hebben twee kids. Het is dan niet altijd gemakkelijk om dicht bij jezelf te blijven. Je wordt vaak geleefd door het dagelijkse, hectische leven en vooral ook door de mensen om je heen. En ik ben daar erg gevoelig voor. Na een dag werken voel ik me regelmatig uitgeput. Niet zozeer door het werk maar veel meer door de ontmoetingen met de mensen. Dat kost me veel energie. Door de behandeling van Marja kom ik steeds weer bij de kracht van mezelf! Ze leert me bewust te gronden zodat ik stevig sta! en om mezelf te beschermen tegen de energie die niet van mij is. En de gesprekken en handreikingen die ik van Marja krijg, zorgen ervoor dat ik weer bewuste keuzes maak voor mezelf. En dat voelt erg goed! 

Renate Lagrouw Bax – bloemen- en woonaccessoirezaak

Zittend op een stoel krijg ik vaak warme voeten en voel de energie plots goed stromen, dit enkel en alleen al als we even in gesprek zijn. Dit zo sterk voelend op deze manier, is een nieuwe ervaring voor mij. Waarom bij jou in de praktijk het gronden zo gemakkelijk gaat? Je geeft mij de energie en het voelt als een soort thuiskomen. Je hebt maar een half woord nodig en een sterk invoelend vermogen waardoor we snel bij de kern komen. Het geeft me meteen meer lucht en ruimte. Heerlijk. Met wat op dat moment in mij blokkeert, geef je fijne oefeningen mee waarmee ik aan de slag kan. Een paar oefeningen heb ik geïntegreerd in mijn dagelijkse leven. Stapsgewijs kan ik steeds meer vertrouwen en liefde voor mezelf en anderen voelen, beter naar mijn lichaam luisteren en zien hoe mijn denkpatronen het ware voelen blokkeren. Ik ervaar deze behandelingen als dragend met daarna een betere stroming en energierijker.

Judith van Elk – interieurvormgeving

 

 

Wil je meteen in actie komen omdat je voelt dat je nu een start wil maken met een verandering in je leven?

Maak dan een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek. Van daaruit kunnen we samen bekijken welke stappen je kunt zetten.

start dan nu!

11 + 3 =

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw nl1404.73.543.B.01