LIEVE DEELNEMER,

Wat leuk dat je meegedaan hebt aan de challenge VAN ONRUST NAAR RUST IN JE HOOFD.
Tijdens deze challenge ben je vijf dagen bezig geweest met praktische oefeningen om meer rust in je hoofd te creëren. Dit is natuurlijk nog maar het begin. De uitdaging zit in de toepassing van de RUSTGEVERS in je dagelijkse leven.

Blijft het voor jou een zogenaamd ‘verstandelijke’ toepassing van deze rustgevers of ‘voel’ je daadwerkelijk de rust in je hoofd komen? Uit ervaring weet ik dat hier vaak de moeilijkheid zit: om van denken naar voelen te gaan. Dit is gewoon niet gemakkelijk. Het liefst zou ik jou een knopje willen geven om je gedachtestroom uit en aan te kunnen zetten maar helaas bestaat er tot op heden geen dergelijk knopje.

Maar ik wil je graag een extra steuntje in de rug geven en heb iets leuks voor jou! Gelukkig zijn er wel andere manieren om rust in je hoofd te creëren en daarom heb ik de primeur voor jou: DE LANCERING VAN HET EVENT:

HEAL YOUR MIND

Hoe heerlijk zou het zijn om eens helemaal alleen de aandacht voor jezelf te hebben? Dat er niet van alle kanten jouw aandacht wordt opgeëist door anderen? Dat je enkele uren de rust in jezelf op gaat zoeken? Dat je weer vol energie en rust naar huis gaat?

Tijdens het event HEAL YOUR MIND dat ik samen met coach Paula Smit (@uitliefdevoorjezelfleven) organiseer, gaan we samen uitgebreider aan de slag met praktische, korte oefeningen die jou rust en energie brengen. Deze oefeningen kun je te allen tijde toepassen zodat je in je dagelijkse, hectische bestaan zelf de rust en energie kunt behouden.

ENERGETISCHE KLANKHEALING

Want hoe lekker zou het ook zijn als je hoofd daadwerkelijk die rust ervaart … en dan bedoel ik dat je even zonder dat stemmetje in je hoofd bent. Dat je alleen maar luistert naar de prachtige klanken van niet alledaagse instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrum, gong, ratels. Dat je voelt en ervaart wat deze klanken en trillingen met jou doen. Dat je niet alleen rust ervaart in je hoofd maar dat die door heel je lichaam gaat stromen. Dit ga je ook op het event ervaren tijdens een energetische klankhealing.

ONTMOETEN WE JOU BIJ HEAL YOUR MIND?

Hoe fijn zou het zijn om jou te ontmoeten!!
Het event vindt plaats op een prachtige en rustige locatie in de natuur (omgeving Utrecht). Je gaat ervaren hoe het is om uit je hoofd te komen en in je lijf te gaan en je zult een complete klankhealing ontvangen. Natuurlijk ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools die jou echt gaan helpen om ook na deze dag vol rust en energie te blijven.

WANNEER: zondag 19 mei
TIJD: 10.00 uur – 13.00 uur
WAAR; omgeving Utrecht
MAXIMAAL: 8 personen
INVESTERING: € 85,00 excl. btw
incl. koffie, thee, water, wat lekkers, een energetische klankhealing

WINACTIE

Omdat dit een nieuw event is, geven we ÉÉN KAARTJE weg! Hoe kun je hiervoor in aanmerking komen? Koop je kaartje (als je wint, storten we het bedrag terug), deel het event op een originele manier in jouw InstaStories en tag mij en/of Paula in jouw verhaal. Wie weet ben je straks de winnaar! Deze actie loopt tot en met 5 mei.

KORTING VOOR JOU

Omdat je hebt meegedaan aan de gratis challenge VAN ONRUST NAAR RUST IN JE HOOFD, ontvang je nu € 5,00 korting op een kaartje. Vul bij het afrekenen bij kortingsbon het woord CHALLENGE in en jouw korting wordt automatisch verrekend. Maar let op: er zijn slechts acht plaatsen beschikbaar!

KORTING VOOR JULLIE SAMEN

Vind je het leuk om met een vriendin, zus, collega, mede-onderneemster te komen, dan bieden we jullie een DUO-KAARTJE aan. Je ontvangt dan € 20,00 korting voor jullie samen. Een DUO-KAARTJE kost dan slechts € 150,00 excl. btw. Bij het aanmelden wordt de korting automatisch verrekend. Maar let op: er zijn slechts acht plaatsen beschikbaar!

Zie ik je op zondag 19 mei?
Hartegroet Marja
(klank)healer