KLANKBAD

Bewustwording door VOELEN

This is the Time to Be Slow
John O’Donohue

T E R U G

N A A R

J E Z E L F

door te gronden, te verstillen en te voelen kom je weer in verbinding met jezelf

WIL JE JE VERBINDEN MET DE KRACHT EN DE HELENDE WERKING VAN DE KLANKEN?

Om te ontspannen, op te laden en te helen?

Tijdens een klankbad stap je als het ware de wereld binnen van klanken en trillingen van niet-alledaagse instrumenten zoals klankschalen, gong, sjamanendrum. Laat je onderdompelen in de magische wereld van de klanken waardoor je de hectiek en de ballast van het dagelijkse leven even achter je kunt laten. Je zult ervaren hoe je in je eigen tempo kunt vertragen, uit je hoofd kunt komen, kunt afdalen naar je hart en met behulp van de klanken en mijn liefdevolle en intuïtieve afstemming op jou en je energie dieper met jezelf kunt verbinden.

K L A N K B A D
langzaam daalt de rust op je neer

Ervaar wat een klankbad met je doet.
Laat je aanraken door de magische wereld van de klanken.

HOE ZIET EEN KLANKBAD ERUIT?

Als start van een klankbad heet ik je van harte welkom met een kopje thee en iets lekkers. Even aankomen op de plek na je reis hiernaartoe. We starten vervolgens met lichaamswerk om bewust jezelf weer te verbinden met je hele lichaam. Dit laatste heet gronden: uit je hoofd in je lijf. Want vanuit een stevige verbinding ontstaat er al meer rust en ruimte in je hoofd en zul je ervaren hoe je steeds meer in je lichaam aanwezig bent.

Daarna neem je plaats op een comfortabele stoel waardoor je alert en waakzaam blijft wat er in je lichaam gebeurt tijdens het klankbad. Toegedekt met een dekentje en ondersteund door kussens, sluit je je ogen en weldra klinken de eerste klanken van niet-alledaagse instrumenten door de ruimte. Geef je over aan de magie van de wereld van de klanken. Voel wat dit met jou doet. Elk klankbad is uniek en zo ook zijn werking. Het klankbad wordt afgesloten met een kopje thee of water en iets lekkers, zodat je in alle rust het effect van het klankbad kunt navoelen.

WAAROM KLANKBADEN?

Naast het effect van ontspanning, zorgt het ondergaan van een klankbad voor verlaging van de bloeddruk en vermindering van stress. Tevens wordt het zelf genezend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Bovendien helpen de klanken jou om meer aanwezig te zijn in het hier en nu in verbinding met jezelf. Uit je hoofd naar je hart zodat je weer kunt luisteren naar wat je hart jou te vertellen heeft. 

K L A N K B A D
heeft een effect op een diep niveau

Het effect is uniek voor jou en werkt
langer door dan alleen het moment zelf.

KLANKBADEN BIJ BOOM & STROOM

Alle klankbaden vinden plaats in mijn praktijk Boom & Stroom. Ik verwelkom per klankbad maximaal vier personen omdat ik persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heb staan. Bovendien kan ik op deze manier iedereen een persoonlijke healing geven. Ik ontmoet je graag.

Het klankbad bij Marja was helend. Door de warmte van Marja kon ik me overgeven aan alles wat ze deed en wat ze me liet horen. Ik kwam in een diepe rust en kon veel loslaten. Ik ben met een licht en luchtig gevoel tevreden naar huis gereden.

Claire

Het was erg bijzonder om een klankbad bij Marja mee te maken, vooral ook wat klanken & geluiden met je kunnen doen! Het raakte me op een diep (onbewust) niveau en het zorgde voor een stevige gronding. Je voelt je veilig, gehoord en gezien bij Marja. Dank je wel lieve Marja voor jouw grondende kracht en liefdevolle aandacht.

Saskia

Wow, ik wist niet dat ik zo veel in mijn hoofd zat. Ik had wel een vermoeden maar door het klankbad van Marja werd ik me hier wel heel erg van bewust. Heel bijzonder om de trillingen van deze instrumenten te voelen in mijn lichaam. Na een tijdje werd het zelfs even stil in mijn hoofd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Frans

 

OVERZICHT KLANKBADEN

K L A N K B A D
1-op-1

afspraak in overleg
1 uur
€75,00

K L A N K B A D
groep van vier personen

datum en tijd in overleg voor vier pers.
€30,00 per persoon

When you lose
touch with your
inner stillness,
you lose touch
with yourself.
When you lose
touch with
yourself, you lose
yourself in the world.

Eckhart Tolle