tobias en vogel

EEN (VOOR-)LEES- EN LUISTERBOEK INEEN

Tobias is een vogelverschrikker die elke dag zijn werk goed probeert te doen, maar hij voelt zich niet gelukkig. Hij heeft last van die vervelende kraaien die hem zijn werk zo moeilijk mogelijk proberen te maken. Niets helpt. Tobias weet niet meer wat hij moet doen en is ontevreden over zichzelf, weet niet goed wat hij voelt en hoe hij zich voelt. En die kinderen pesten hem ook alleen maar. Maar dan ontmoet hij Vogel en krijgt zijn leven een andere wending. Een meeslepend en fantasierijk kinderboek over een vogelverschrikker die veel meer in zijn mars heeft dan hij zelf denkt. Een heerlijk kinderboek voor kinderen om zelf te lezen, voor te laten lezen en/of zelf te beluisteren.

 

Auteur: Marja Pullens – illustraties: Bonte Raaf – stemacteur luister-cd: Beatrijs Sluijter – uitgeverij Boom & Stroom – ISBN 9789082564303 – prijs: boek met luister-cd: € 18,95 incl. verzendkosten

MAAR …

… het boek Tobias en Vogel is veel MÉÉR dan een (voor)lees- en luisterboek. Het boek bevat een diepere laag waarin allerlei handreikingen verstopt zitten voor elk kind dat weer een stevige basis nodig heeft om met meer rust, ontspanning en plezier te kunnen leven en spelen. Spelenderwijs geeft Vogel Tobias elke keer een tip waardoor hij zich weer beter gaat voelen, meer zelfvertrouwen krijgt, weer in zichzelf gelooft, net zolang totdat hij Vogel niet meer nodig heeft en hij zelf weet wat hij moet doen om zich goed en blij te voelen.

Wil je samen met jouw kind deze tips ook ontdekken?

GRATIS HOOFDSTUK 1 EN 2

 

Wil je liever de eerste twee hoofdstukken lezen? Klik dan hier en je ontvangt GRATIS de eerste twee hoofdstukken.

Of luister hiernaast naar de eerste twee hoofdstukken, ingesproken door de bekende stemactrice Beatrijs Sluijter en ondersteund door niet alledaagse instrumenten door Marja.

Ben je nieuwsgierig welk filmpje ik tijdens de boekpresentatie cadeau kreeg van lieve vrienden? Klik dan op de veer.

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63