just be

 for mind, body & soul

Goed voor jezelf zorgen

Dit is iets wat jij alleen kunt doen. Ik kan je hierbij wel ondersteunen door middel van mijn unieke Healing Sound Journeys en de Just be You VIP. Maar het is aan jou om de stap te zetten om daadwerkelijk te komen liggen om te vertragen, stil te worden, om je weer met jezelf te verbinden en te gaan voelen hoe het echt met je gaat.  

Als je eerst goed voor jezelf zorgt, kun je daarna ook goed voor de ander zorgen.

Speciaal voor jou heb ik drie Healing Sound Journeys waaruit je een keuze kunt maken. Maar wil je in korte tijd de kunst van durven zijn wie je bent ervaren en doorvoelen, kies dan voor de Just be You – VIP.  Voel wat je op dit moment nodig hebt:

Every person needs a personal touch of sound healing

Speciaal voor jou als je de behoefte voelt om daadwerkelijk eens even uit de comfortzone van je hoofd te stappen, je over te geven aan dat wat is. Je weer te verbinden met jezelf en te gaan voelen hoe het nu echt met je gaat.

Stap dan met een open mind en een zacht hart binnen en laat je onderdompelen in de wereld van intenties, rituelen, healing en de klanken en trillingen van niet-alledaagse instrumenten zoals Sjamanendrum, koshi’s, klankschalen, gong, ratels. Tijdens de Healing Sound Journey stem ik me liefdevol af op jou en je energie en neem ik je samen met de instrumenten mee op jouw unieke klankreis, weg van de drukte en stress van alledag.  

Een Healing Sound Journey is meer dan een beleving. De klanken en trillingen dringen diep door in je lichaam. De journey werkt als een energetisch medicijn en is een upgrade van je energieveld die langer doorwerkt als een healing voor je mind, body & soul.

 

FEEL – RECONNECT – HEAL

Speciaal voor jou als je een diepere verbinding met jezelf wilt maken. Om meer helderheid en duidelijkheid te krijgen over wie je in essentie bent.

Hierbij maak ik gebruik van een SOUL MESSAGE.

In de wereld van energie spelen afstand en tijd geen rol. Tijdens een Soul Message maak ik op afstand bewust contact met de energie van je ziel. Welke informatie mag er vanuit je soul naar bovenkomen? Wat is de daadwerkelijke boodschap van je ziel? Datgene wat onbewust leeft in jou, kan door een Soul Message naar het niveau van bewustzijn worden gebracht. Het geeft je net dat liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt om weer verder te gaan op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.
Ga je mee van denken naar voelen? Voelen hoe het echt met jou gaat en wie je in essentie bent?!

Jouw Soul Message ligt voor je klaar als je bij mij in de praktijk een Healing Sound Soul Journey ondergaat. Onder het genot van een kop thee open en lees je jouw soul message. Na een gesprek hierover geef ik je naar aanleding van de soul message een opdracht die je meteen uitvoert. Vervolgens bepaal je wat je intentie is voor je Healing Sound Soul Message en mag je na een ritueel heerlijk gaan liggen.

De klanken en trillingen van de niet-alledaagse instrumenten ondersteunen jou bij dit proces en dringen diep door in je lichaam. Ze zorgen voor een verbinding met jezelf op zielsniveau. De journey werkt als een energetisch medicijn. Het is een upgrade van je energieveld die langer doorwerkt als een healing voor je mind, body & soul.

 

a gift to yourself

Speciaal voor jou als je je al thuis voelt in de wereld van energie en graag de uitdaging aangaat om enkele lagen dieper te gaan.

Je verlangt ernaar om datgene te doen wat je hier te doen hebt, maar op een of andere manier blokkeer je nog. Door een SOUL MESSAGE INTENSE kun je juist zelf die boodschap ontvangen die jou helpt om dichter bij je essentie te komen zodat je kunt doen waarvoor je hier bent.

Via een live Deep Soul Meditation tijdens de Healing Sound Soul Journey ga je steeds een laagje dieper en kom je in verbinding met jezelf en je ziel. Wat heeft je ziel jou op dit moment te zeggen? Wat is zijn boodschap aan jou?

Datgene wat nog onbewust leeft in jou, kan door een Soul Message Intense naar het niveau van bewustzijn worden gebracht. Door de Deep Soul Meditation kom je bij je essentie en ervaar je zelf op energetisch niveau de boodschap van je ziel. Aansluitend hierop krijg je een opdracht om de eerste stap naar een daadwerkelijke verandering in gang te zetten!

De klanken en trillingen van de niet-alledaagse instrumenten begeleiden jou daarna bij het integreren van de boodschap van je ziel. Ze werken zeer diep op mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. 

Een kijkje in je ziel

Speciaal voor jou als je gewoon jezelf wilt zijn zonder last te hebben van alle ruis in en om je heen. Reserveer dan extra tijd en aandacht voor een ontmoeting met jezelf.

Bij binnenkomst ligt er een Soul Message met een attentie voor je klaar. De Soul Message vormt tevens het uitgangspunt van je Just be You VIP. Samen gaan we gericht aan de slag om te werken aan datgene wat op dat moment nodig is om jou steeds meer jezelf te laten zijn. Naast opdrachten, energetische oefeningen en meditaties onderga je natuurlijk ook een Healing Sound Journey om je proces extra te ondersteunen.

De klanken en trillingen van de niet-alledaagse instrumenten, de intentie en het ritueel begeleiden jou daarna bij het integreren van de boodschap van je ziel. Ze werken zeer diep op mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Dus ga je mee op reis?
Op reis
van je hoofd,
naar je hart,
naar je ziel,
naar jezelf?

Investering € 150,00
Duur 2 uur

DUO Healing Sound Journey
Duur 2 uur
Investering € 215,00

Investering € 195,00
Duur 2 uur

Duo Healing Sound Soul Journey
Duur 2,5 uur
Investering € 270,00

 

Investering € 175,00
Duur 2 uur

Investering € 375,00
Duur 09.00 – 12.30 uur
of
13.00 – 16.30 uur

Bovenstaande investeringen zijn voor particulieren incl. btw,  voor bedrijven excl. 21% btw.

Let’s meet

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken voor één van de unieke Healing Sound Journeys of van de Just be You VIP? Of heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. Geef je even aan waar je voorkeur naar uitgaat? Wanneer ik het formulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De dagen waarop je één van de unieke Healing Sound Journeys of een Just be You VIP kunt ervaren zijn maandag, woensdag en vrijdag.

let’s meet

10 + 8 =

Healing Sound Journey – JUST BE

Je laat even alle drukte en hectiek van de dag achter je

Je komt uit je hoofd en voelt je lichaam weer

Je bent in het moment aanwezig

Je gaat van denken naar voelen

Je gaat terug naar de basis (gronden)

Je krijgt een diepere verbinding met jezelf

Je voelt je weer helemaal opgeladen en vol energie

Je ervaart effect op mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak

Het is een weldaad voor lichaam, ziel en geest

“Marja weet met haar sound healing wat paste bij onze thema’s van dat moment. Ze nam me mee op een klankreis naar mezelf. Wat een bijzondere ervaring. Dankbaar voor de emoties die er mochten zijn vanuit mijn thema ‘verzoening’. Het was een geweldige ervaring en vraagt naar een vervolg.” Nicolien – duo healing sound journey

“Ik vond het heel bijzonder om een Healing Sound Journey te ondergaan. Het voelde echt als een cadeautje. Heb de nachten daarna heerlijk geslapen. Het heeft me ook nieuwe inzichten gegeven. Voor mij zeker een behandeling die ik nog een keer wil ervaren maar dan alleen. Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring! ” Astrid – duo healing sound journey

“Ik vond het heel fijn en bijzonder. Ik voel dat onze sessie – jouw healing – veel met mij heeft gedaan, in positieve zin wel te verstaan. Dankjewel om mij hierin zo liefdevol te ondersteunen.” Inge – healing sound soul journey

let’s meet

11 + 6 =

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63