N I E U W

T R A I N I N G 

kom uit je hoofd

met de HEALING SOUND MOMENTS

15 – 29 januari en 12 februari 2023

Lieve jij,

Tijdens deze training sta jij centraal, draait het om jou. Je gaat op een persoonlijke ontdekkingstocht. Aan de hand van een prachtig en waardevol werkboek ga je de eerste stappen zetten op weg naar meer bewustwording en rust en ruimte in je hoofd. Je gaat ervaren en voelen wat dit voor jou betekent en waarom je nog steeds  in de comfortzone van je hoofd verblijft.

Leer tijdens de bijeenkomsten hoe je van denken naar voelen gaat, uit je hoofd in je lijf om zo meer rust en ruimte in je hoofd te creëren. Om letterlijk en figuurlijk de grond onder je voeten te voelen en om vaker in het moment aanwezig te zijn. Kortom: om weer dichter bij jezelf te komen en te voelen hoe het werkelijk met je gaat.

BEWUSTWORDING DOOR VOELEN

Deze middagen staan in het teken van bewustwording door voelen in de vorm van meditatie, verschillende schrijfopdrachten, creativiteit, rituelen, lichaamswerk en niet te vergeten sound healings.

De sound healing met de niet-alledaagse instrumenten zoals gong, sjamanendrum, klankschalen laten jou je lichaam weer voelen. Ze nemen je mee op een magische reis door de wereld van klanken en trillingen en laten hun unieke werking bij jou achter.

Samen doorlopen we de opdrachten en toch ieder op zijn eigen manier. Ik creëer een veilige en liefdevolle omgeving waarin je jezelf mag zijn met al je vragen en strubbelingen. Samen gaan we op ontdekkingstocht en hoe heerlijk is het om tijdens deze bijeenkomsten je ervaringen, inzichten, bevindingen met elkaar te delen! Drie middagen waarin we elkaar stimuleren, ondersteunen en er gewoon voor elkaar zijn. Voel je meer dan welkom!

Hartegroet Marja

Wat nu nog onzichtbaar is voor jou, wordt zichtbaar en voelbaar waardoor je een verandering in gang kunt zetten.

we denken te veel,
en voelen te weinig

Charlie Chaplin

Na deze training:

;

Weet je hoe je meer rust in je hoofd kunt creëren en kunt behouden

;

Ben je je bewuster waar je met je aandacht zit: hoofd of lichaam

;

Voel je meer rust, ontspanning en balans in je dagelijkse leven

;

Voel je beter hoe het met je gaat

;

Ben je meer gegrond

;

Kun je beter in je lichaam aanwezig zijn en naar zijn signalen luisteren en handelen

;

Heb je een prachtig en waardevol naslagwerk in je bezit

;

Zijn de aardende Healing Sound Moments (geluidsfragmenten van niet-alledaagse instrumenten) en de ingesproken mini-oefeningen van the Art of Grounding jouw eigendom

Lieve Marja, 

Ik merk dat ik veel in mijn hoofd zit. Door deze training leer ik uit mijn hoofd te komen. Alhoewel het vaak nog moeilijk is in drukke tijden. Ik ben erachter gekomen dat ik nog meer in mijn hoofd zit dan dat ik dacht. Ik mediteer veel, wandel veel maar dan moet ik me nog goed concentreren om uit mijn hoofd te komen. De klankhealing van de Healing Sound Moments vind ik heerlijk en helpt mij heel erg om te ontspannen en dan kom ik uit mijn hoofd. De training geeft mij regelmaat om de oefeningen te doen, geeft me rust en ontspanning. Ik ga er zeker mee door. Het stap voor stap doorwerken is voor mij een fijne manier om te leren. Ik zou niet weten wat er nog meer in de training behandeld zou moeten worden. Bedankt voor de fijne steun.

liefs Anneke

PS Anneke heeft als het ware het werkboek KOM UIT JE HOOFD ‘getest’ en heeft het in haar eigen tempo doorlopen. Ik heb elke week even contact gehad via Whatsapp.

kom uit je hoofd

Op ontdekkingstocht van denken naar voelen

Voelen hoe het werkelijk met je gaat. Je gaat bewust(er) worden welke signalen je lichaam jou geeft én daar ga je steeds meer naar luisteren en handelen. Luisteren naar je intuïtie. Maar hiervoor moet je eerst wel uit je hoofd komen. Weg van het denken. Uit je hoofd in je lijf. Zodat je weer beter kunt gaan voelen.

15 – 29 januari en 12 februari 2023
van 13.00 uur – 16.30 uur

In een mooi verbouwde leerlooierij in Dongen

Wie ben ik?

Mijn naam is Marja Pullens en ik werk als (klank)healer en reader in mijn praktijk Boom & Stroom. Ik wil zoveel mogelijk mensen zich bewust laten worden waar ze met hun aandacht zitten: hoofd of lichaam (hart) en wat hen dat brengt. Dit doe ik op verschillende manieren waarbij ze vooral de magische kracht van energie mogen ervaren, zodat de energie in hen weer meer gaat stromen: blokkades verminderen, mensen zitten beter in hun vel, voelen zich meer in balans, luisteren bewuster naar de signalen van hun lichaam en komen dichter bij zichzelf.

Dit gun ik iedereen, en zeker jou. Dus mijn vraag aan jou: Gun jij dit jezelf?