omarm jij de healer in jou?

  Ontdek hoe je als gevoelig persoon trouw kunt blijven aan jezelf.

FIJN DAT JE ER BENT

Als je gevoelig bent voor allerlei prikkels (lees energie) om je heen, kun je steeds verder van jezelf geraken. Vaak heb je dit niet door omdat je niet anders gewend bent. Maar op een bepaald moment geeft je lichaam signalen af die je niet meer kunt negeren. Het is tijd voor jou om je te gaan richten op dat wat er binnenin jou speelt.  Laat je meevoeren op een persoonlijke ontdekkingstocht naar jezelf.

Stap in de wereld van licht, liefde en energie. Een tocht die er waarschijnlijk anders uitziet dan wat je normaal gesproken zou verwachten. Jouw persoonlijke ontdekkingstocht naar je binnenwereld om van je hoofd naar je hart te gaan, van denken naar voelen. Een tocht met rituelen, meditaties, visualisaties, healings, soundhealings en andere werkvormen. Via bepaalde thema’s kom je vanuit een stevige basis stap voor stap dichter bij je hart om zo waar te kunnen nemen zonder oordeel. Om te kunnen zijn wie je bent. 

Ik loop een stukje mee op je pad van bewustwording en healing maar jij bent je eigen healer: een ware Healer from the heart.

Stap erin met een open mind en een open hart. Zo kun je stap voor stap van je hoofd naar je hart, van denken naar voelen gaan. De allereerste stap hierbij is bewustwording. Aan jou de volgende vraag:

HERKENBAAR VOOR JOU?

;

Ik heb een druk, vol hoofd

;

Ik voel me ongemakkelijk in grotere groepen

;

Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel

;

Ik voel feilloos de stemming aan als ik een ruimte binnenkom

;

Ik ben perfectionistisch

;

Ik heb vaak gedurende de dag steeds minder energie

;

Ik heb regelmatig vage, lichamelijke klachten

;

Ik reageer vaak te direct (vanuit mijn buikgevoel)

;

Ik heb oog voor details

;

Mijn gedachtestroom gaat maar door en door

;

Ik twijfel vaak

;

Ik ben snel geraakt / ontroerd

” Je hoeft de weg niet alleen te gaan. We lopen samen, zodat we van elkaar mogen leren.”

 

OMARM DE HEALER IN JOU

om zo steeds meer jezelf te kunnen zijn én te blijven

Je zult gaan ervaren hoe het is om van denken naar voelen te gaan, om uit je hoofd in je lijf aanwezig te zijn. Vanuit zachtheid en liefde voor jezelf.

Via bepaalde thema’s (zie hieronder) word jij je bewuster hoe de energetische wereld om je heen werkt. Elke keer een nieuw thema met wisselende werkvormen om je op een andere manier ervaringen op te laten doen.

Zo kom je vanuit een stevige basis stap voor stap dichter bij jezelf om te kunnen zijn wie je bent en te kunnen stralen in je kracht.

Voel je nu al dat je persoonlijke ontdekkingstocht mag starten?
Druk hieronder dan op de knop voor een afspraak om met elkaar kennis te maken.

 

 the longest journey in your life you will make is the one from your head to your heart

sioux legend

Wat kun je verwachten?

R

Een persoonlijke ontdekkingstocht naar jezelf

R

1 : 1 begeleiding en ondersteuning:

R

Twee live-ontmoetingen per basisdeel 1 en 2 in mijn praktijk in Dongen waar je mudra’s met meditaties leert en een sound healing ondergaat.

R

Tussendoor in onderling overleg contact via Whatsapp-video over je proces

R

Beschikbaarheid via Whatsapp / mail voor eventuele vragen

R

Healers from the heart bestaande uit 2 basisdelen

R

Per thema een mooi, digitaal werkboek

R

Creatieve opdrachten, schrijfopdrachten, lichaamswerk, meditaties, sound healing, rituelen, healing sound moment, visualisatie

Where the heart
opens
she heals

jula lorenza

Wat brengt
de training
HEALERS FROM THE HEART
jou?

 

Na deze training kun je veel beter:

R

je dag starten vanuit innerlijke rust en vertrouwen

R

luisteren naar je hart en je intuïtie

R

gehoor geven aan de subtiele signalen die je lichaam jou geeft

R

in je eigen energie blijven

R

weerstand bieden aan het stemmetje in je hoofd

R

voelen wie je werkelijk bent

R

in allerlei omstandigheden dichter bij jezelf blijven

R

in het hier & nu aanwezig zijn

R

stralen in je eigen kracht

 HEALERS FROM THE HEART

bestaat uit

EEN BASISTRAINING deel 1 & 2

 

Basistraining deel 1

Z I J N

WIE BEN IK?

Iedereen heeft wel een bepaald beeld van zichzelf. Of dit beeld reeël is, is nog maar de vraag. Onbewust heb jij je misschien in de loop der jaren aan je omgeving aangepast omdat het niet anders kon, omdat je vond dat het zo hoorde, omdat dit van jou werd verlangd… Het is tijd om weer dichter bij jezelf te komen.

Z I E N

IK ZIE MEZELF

Heb jij je blik naar binnen of naar buiten gericht? Zie je de ander beter dan dat jij jezelf ziet? Als je een spiegel of een winkelruit voorbijloopt, kijk je dan echt naar jezelf of is het een snelle blik om te zien of je er goed uitziet? Overigens heel menselijk maar wat is belangrijker: je binnen- of buitenkant? Hier ga je bewuster naar jezelf kijken.

G R O N D E N

IK STA STEVIG

Naast een goede verbinding met jezelf is het heel belangrijk dat je ook goed verbonden met de aarde waarop je leeft. Dat je letterlijk en figuurlijk de grond onder je voeten voelt. Dat je zelfvertrouwen hebt, dat jij je veilig voelt in het hier en nu.

R E I N I G E N

IK VOEL ME WEER SCHOON

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is en dat wij allemaal energie zijn, dan kun je je misschien wel voorstellen dat alle energieën door elkaar stromen en elkaar kunnen beïnvloeden. Daarom is het van belang dat je weet wat van jou is en wat van de ander. Bovendien leer je hoe je je kunt ontdoen van energie die niet van jou is.

O P L A D E N

IK HEB WEER ENERGIE

Als je fysiek ingespannen bezig bent geweest, is het voor jou heel vanzelfsprekend dat je je moe kunt voelen. Maar heb jij er wel eens op gelet dat je je ook moe kunt voelen zonder dat jij je fysiek hebt ingespannen? Misschien is dit als een flits een keer door je heen geschoten maar heb je er verder geen aandacht aanbesteed. Nou, daar ga je nu mee aan de slag.

R u i m t e

IK VOEL ME BESCHERMD

Naast een zichtbare wereld van het zien bestaat er ook een onzichtbare wereld van het voelen. Dit is de wereld van het waarnemen van energie. Alles is energie. Ook jij en ik, wij allemaal. De energie kan veel effect op jou hebben, in zowel positieve als negatieve zin. Belangrijk is dat jij je hiervan bewust wordt, zodat je ook stappen kunt ondernemen om hier verandering in aan te brengen als je er last van hebt.

 

BASISTRAINING
DEEL 2

O P E N &
G E S L O T E N

IK VOEL DE VERBINDING

Je gaat gerichter werken aan de doorstroming van de energie die je via je energiekanalen in je lichaam in verbinding met de aarde en de lichtwereld / het universum laat stromen. Hiervoor ga je eerst op zelfonderzoek of je voldoende geopend bent, in verbinding staat met je lichaam om de energie van de aarde en de lichtwereld / het universum te kunnen ontvangen en door te geven.

E N E R G I E
L A T E N
S T R O M E N

 IK GA MET DE STROOM MEE

Energie laten stromen heeft te maken met vrijuit ontvangen en loslaten. Het is een manier om spontaan mee te drijven met de stroom van het leven. Los van controle, belemmerende overtuigingen en volmaakte beelden. Heb je nog moeite  om met de stroom mee te drijven, dan komt het woord vergeving in beeld.

N E U T R A-
L I T E I T

 IK NEEM WAAR

Neutraliteit is de instelling waarmee je de dingen kunt laten zoals ze zijn, zonder positieve of negatieve beoordeling. Neutraliteit is een vorm van wijsheid waarbij jij je niet laat misleiden door de polariteiten maar waarbij je blijft ervaren dat je een deel bent van het grote geheel. Als je neutraal blijft, bewaar je je innerlijke evenwicht en rust.

C H A K R A ‘ S

 IK BRENG DE ENERGIE IN BALANS

Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Ze staan met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaar. Een reis door je chakra’s zorgt voor meer bewustwording, meer verbinding met je lichaam en meer beheer van je energie waardoor je weer in balans komt.

INNERLIJKE
L E I D I N G

 IK STA IN VERBINDING MET

Je leeft hier op aarde maar je bent ook onderdeel van een groter geheel: het universum. Hiermee sta je ook in verbinding, denk aan je beschermengelen en lichtwezens. Je hoeft het tenslotte niet alleen te doen. Maar bovenal kom je in contact met je innerlijke leiding.

W I E  B E N  I K ?

 

Mijn naam is Marja Pullens. Ik werk als  (klank)healer en reader in mijn praktijk Boom & Stroom. Ik begeleid jou als gevoelig persoon om je bewuster te laten worden van wie je nu werkelijk bent vanuit een stevige basis en met de zachtheid vanuit je hart.

Alles begint met bewustwording. Heel lang ben ik ‘onwetend’ geweest van mijn gevoeligheid voor de energetische wereld.  Ik heb jarenlang gedacht dat het aan mij lag. Dat ik de verkeerde dingen zei, dat het niet klopte wat ik voelde, dat ik zo vaak een onbestemd gevoel in mijn lichaam had, dat ik me ineens zo moe kon voelen … Toen ik me intuïtief had aangemeld voor de opleiding Mens & Intuïtie, ging er een wereld voor me open. Toen vielen er opeens heel veel kwartjes. Eerst nog onwennig maar in de loop der jaren voel ik me steeds meer thuis in deze wondere wereld van energie.

Deze training Healers from the heart geef ik omdat ik weet hoe jij je voelt want ik spreek uit ervaring. Tijdens de opleiding bij Mens & Intuïtie werd ik me bewust van mijn gevoeligheid en kreeg geleidelijk weer letterlijk en figuurlijk vaste grond onder mijn voeten. Voelde ik de verbinding met mezelf weer.

HEALERS FROM THE HEART: om dicht bij jezelf te komen én te blijven en te stralen in je kracht!

 

GA MEE OP JE PERSOONLIJKE ONTDEKKINGSTOCHT

want het mooiste wat je kunt worden is

J E Z E L F!

.

VOEL JE MEER DAN WELKOM!

HEALERS FROM THE HEART

Basistraining deel 1 € 375,00

Basistraining deel 2 € 375,00 

Na de basistraining deel 1 kun je altijd nog beslissen of je doorgaat met deel 2.

Besluit je meteen voor de basistraining deel 1 en 2 te gaan, dan betaal je € 695,00.

Voel je een JA?
Druk hieronder op de knop voor een afspraak om met elkaar kennis te maken.

Meest gestelde vragen

Waarom zou ik deelnemen?

Omdat je voelt dat het nu tijd is voor jou om een verandering in je leven in gang te zetten: om je bewuster te worden van wie je bent.  Door deelname aan de training  HEALERS FROM THE HEART  kom je dichter bij jezelf zodat je vanuit een stevige basis en met zachtheid van je hart beter bestand bent tegen allerlei prikkels van buitenaf.

Voor wie is de training Healers from the heart?

De training HEALERS FROM THE HEART is voor jou als (hoog)gevoelig persoon om dichter bij jezelf te komen én te blijven zonder de ballast van allerlei prikkels om je heen. Leven vanuit een stevige basis met meer rust en ontspanning en met de zachtheid van je hart.

Wanneer kan ik starten met de training Healers from the heart?

HEALERS FROM THE HEART  kun je in overleg met mij op elk moment starten. 

Hoe lang duurt de training Healers from the heart?

HEALERS FROM THE HEART  duurt in de regel per basisdeel drie maanden. Maar we kijken samen altijd of het haalbaar is.

Is het alleen online?

De training HELAERS FROM THE HEART is een combinatie van online en offline. Je ontvangt elke week een mail met het desbetreffende werkboek. We ontmoeten elkaar via Whatsapp videobellen en live twee keer per basistrainingsdeel in mijn praktijk in Dongen.