Inner healing op afstand

Laat de energie weer stromen

 

Heb je een plek die pijn doet of waar een blokkade zit en waar de energie stagneert? Zit je niet lekker in je vel? Voel je dat je weinig energie hebt? Wil je graag helderheid over de situatie waarin je zit? Kom je vaak hetzelfde ‘probleem’ tegen? Allemaal vragen die jou op dit moment ervan weerhouden om jezelf te zijn.

Als je uitgaat van het feit dat alles energie is, ook jij en ik, wij allemaal, dan begrijp je ook dat alle energieën door elkaar stromen. Op deze manier zijn we energetisch met elkaar verbonden. Bij een Inner Healing op afstand spelen tijd en afstand geen rol. Ik maak bewust contact met jouw energie en voel wat ik op dat moment voor jou mag betekenen en waar de energie weer mag gaan stromen. De oorzaak van je klacht, bijv. hoofdpijn, kan heel ergens anders liggen dan je in eerste instantie denkt. Het zelfgenezend vermogen wordt ondersteund en je komt meer in balans.

Naast de zichtbare wereld van het zien bestaat er ook een onzichtbare wereld van het voelen. Dit is de wereld van het waarnemen van energie. Maar wat is dit? Hoe herken je dit? Ik ontdekte het uiteindelijk tijdens mijn opleiding bij Mens & Intuïtie. Daar heb ik ervaren wat mijn ‘gave’ is. Gaandeweg voelde ik me thuis in de wereld van energie. Vanaf dat moment zijn het mijn handen en mijn intuïtie die ik als gereedschap kan gebruiken bij mijn werk als healer om helder te voelen, helder te zien en helder te weten.

 

 

Een  inner healing op afstand

zorgt voor rust in je hoofd en lichaam

laat de energie weer stromen

geeft je meer helderheid en inzicht

geeft je meer balans

laat je weer verbonden voelen met jezelf en alles om je heen

zorgt voor meer overzicht

geeft je weer meer vaste grond onder je voeten

stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam

MAAR ER GEBEURT VEEL MEER

 

Tijdens de Inner Healing op afstand laat ik de energie weer door de fysieke blokkades stromen maar daarnaast neem ik de energie die ik voel, waar als woorden, beelden en liedjes: er is ook sprake van een zogenaamde reading.

Helen is erop gericht dat je als mens weer ‘heel’ wordt, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Dit is niet los van elkaar te zien is. Je mag vanuit zachtheid en liefde gaan kijken naar datgene wat de blokkade jou te zeggen heeft.

Na een Inner Healing op afstand adviseer ik meestal om alles een paar dagen te laten bezinken. Vaak vallen de kwartjes pas later. Besef dat alle antwoorden al in jou zitten. Zomaar ineens kun je de essentie zien die nu voor jou van belang is, zodat je zelf de eerste stap kunt gaan zetten op weg naar …

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK

 

Wil je graag een Inner Healing op afstand? Maak dan via de onderstaande knop een afspraak. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op. Je ontvangt een half uur voor aanvang van de afspraak via Whatsapp een reminder van mij. Op het afgesproken tijdstip hoef je zelf niets te doen. Als je het prettig vindt, kun je ontspannen op de bank gaan zitten / op bed gaan liggen. Ik voer de Inner Healing op afstand uit zonder gebruik van online communicatiemiddelen zoals Instagram-live, Zoom of telefoon. In de wereld van energie spelen afstand en tijd geen rol.

Tijdens een Inner Healing op afstand kun je het warm of koud krijgen, tintelingen over je hele lichaam voelen of je kunt kleuren ervaren. Maar het kan ook voorkomen dat je ‘niets’ merkt. Voor iedereen is dit verschillend. Weet dat de energie zijn werk doet!

Na de Inner Healing op afstand hebben we nog  contact met elkaar.

Investering: € 75,00

Weet dat een keer een Inner Healing op afstand al effect heeft, zeker als je een acute klacht hebt zoals de rugpijn en migraine in de reviews.

Het spreekt voor zich dat een langdurig aanwezige klacht ook vraagt om meer behandelingen. In de regel spreken we drie tot vijf keer af en we bekijken daarna wat het effect voor jou is.

Maak je meteen een afspraak voor drie inner healings op afstand? Je krijgt dan de 10% korting! Bij 4 inner healings ontvang je 15% korting en bij vijf inner healing is de eerste inner healing GRATIS.
In overleg spreken we af hoeveel tijd er tussen de inner healings zit.

Omdat het voor veel mensen gevoelig kan liggen om een recensie over hun persoonlijke ervaring te schrijven die voorzien is van voor- en achternaam en/of foto, respecteer ik altijd hun keuze!

De healing op afstand die ik onlangs van Marja mocht ontvangen was heel mooi en krachtig. Ik voelde allerlei sensaties in mijn lijf, later werd het rustig, alsof er spanning weg viel. Het was mijn kennismaking met healing, ik was heel benieuwd en ging er open in. De terugkoppeling die ze gaf kon ik, zeker na enige toelichting, heel goed plaatsen. Zo bijzonder! De juiste, treffende woorden, de liedjes die zij doorkreeg, ze resoneerden helemaal met mij. Een van de liedjes komt uit mijn tienertijd en was toen enorm favoriet. Na de healing heb ik hem weer opgezocht en ik luister hem nu regelmatig 🙂 #goodvibes 
Wat ze zag in mijn gronding en energiebalans klopte ook volledig, heel fijn om dat teruggekoppeld te krijgen (spiegel!) en dat ze dat kon opschonen. En ik weet weer waar ik verder aan mag werken 😉 Heel bijzonder en mooi wat zo’n healing op afstand losmaakt!
Karina

Iets onwerkelijks wordt werkelijk

Deze zomer had ik een plotselinge verkramping van een spier in mijn nek. Dit gebeurde bij het opstaan uit bed. Het was er ineens en het gaf zulke enorme pijnlijke steken bij de minste beweging dat ik er zelfs duizelig van werd. Met heel veel moeite wist ik weer in bed te komen. Daar lagen we dan. Bij de minste beweging gaf de nekspier een enorme pijnprikkel. Het zag ernaar uit dat dit dagen ging duren met een grote lading spierverslappers. Daar ging mijn vakantie in Italië. Mijn vrouw had een paar weken daarvoor een bericht gelezen van een vriendin die door Marja geholpen was door een healing op afstand. Mijn vrouw nam contact op met Marja en ik dacht baat het niet, dan schaadt het niet. Ik vond het bijzonder omdat Marja in Nederland was en ik in Italië maar wilde daar niet over nadenken. Het was 10.00 uur in de ochtend en Marja zou me om 10.30 uur behandelen. Voor mij werd iets onwerkelijks, werkelijk. Rond 10.35 uur voelde ik mijn nek ontspannen en door mijn rechter bovenarm een soort spierpijn richting mijn elleboog lopen. Dit duurde een minuut of vijf. De stekende pijn in mijn nek was weg en voelde alleen nog wat stijf. Twee uur later zat ik aan het zwembad. De volgende ochtend heeft Marja me nogmaals op afstand behandeld. Ik had geen last meer en kon weer genieten van mijn vakantie.

Het blijft voor mij nog steeds een beetje onwerkelijk maar het heeft me ook dichter bij het feit gebracht dat voor energiestromen geen afstand bestaat. Ik ben Marja dankbaar. Bas

Soms ontmoet je heel bijzondere mensen in je leven. Tijdens mijn shoot in Italië ontmoette ik Marja Pullens van Boom & Stroom. Vanochtend om 7 uur appte ik Marja. Ik had wéér slecht geslapen en m’n hoofd knalde uit elkaar van de migraine. Hoe zou ik op deze manier de dag doorkomen? Ik probeerde te aarden, maar m’n gestel werkte niet mee en ik zat alleen maar in m’n hoofd… Ik vroeg Marja of zij mij een healing op afstand kon geven; dat had zij eerder deze week al gedaan voor m’n arm en ik voelde daarna écht een verschil. Marja reageerde direct en binnen een half uur voelde ik haar energie… Alsof er een extra dimensie tot je komt … Marja had veel van mijn pijn gevoeld en raadde mij aan om minder in mijn hoofd te gaan zitten en afleiding te zoeken. Afleiding; afleiding… Ok… Noor! Kom! Zwemmen!  Serieus: een half uur na de sessie van Marja kon ik weer een duik nemen in het zwembad met mijn dochtertje Noor.  Wie had dat gedacht… Ik zeker niet! Ontzettend bedankt hiervoor Marja; voor alles wat je voor mij doet, maar ook voor wie jij bent! Zó dankbaar dat ik jullie ontmoet heb! Liefs!

Nadine – Branding by Nadine

Werken aan je innerlijke wereld is

een verrijking voor jezelf op alle vlakken

Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63