Leer helende momenten toe te passen voor meer BALANS:

HEALING MOMENTS for body, mind & soul

Ga vier weken aan de slag om meer momenten van bewustwording, balans & innerlijke rust te creëren zodat je dichterbij jezelf komt en kunt blijven. Je krijgt praktische oefeningen aangereikt afgewisseld met meditaties, visualisaties en soundhealings. Hierdoor kun je het hectische, dagelijkse leven tegemoet treden vanuit meer rust, vertrouwen en balans.

We starten weer op 2 november 2020.
Ga de uitdaging aan en kom weer meer in BALANS!

 

Herken je dit ook?

R

de gedachtestroom gaat maar door en door

R

je kunt je moeilijker concentreren

R

je perfectionisme speelt je parten

R

je hebt een opgejaagd gevoel

R

je raakt het overzicht kwijt

R

je hebt last van vage lichamelijke klachten

R

je piekert veel

R

je bent gevoelig

R

je voelt vaak onrust in je lijf

R

je bent altijd met morgen en overmorgen bezig

R

je slaapt slecht

R

je bent uit balans

Instagram online programma:

BACK TO BALANCE

vanuit een stevige basis

 

Het gehele programma duurt 4 weken en elke week heeft een eigen thema. Binnen elk thema ga je aan de slag met afwisselende en uitdagende opdrachten, oefeningen, meditaties en visualisaties. Stap voor stap ga je steeds meer die stevige basis ervaren en voelen en kom je weer in BALANS.

Dit zijn de thema’s:

WEEK 1

BEWUSTWORDING

WEEK 1

VERTRAGEN & GRONDEN

WEEK 2

van DENKEN naar VOELEN

WEEK 3

met ZACHTE OGEN kijken

WEEK 4

laat de ENERGIE weer STROMEN 

Zo gaat het in zijn werk:

 

R

Je ontvangt elke week drie praktisch toepasbare opdrachten met daarbij twee meditaties/visualisaties.

R

Tijdens deze vier weken vindt er op maandagavond 9 en 23 november een groepshealing plaats ter ondersteuning in je proces. Dit wordt ruim van tevoren aangegeven.

R

Daarnaast ontvang je gedurende deze vier weken twee keer een opgenomen soundhealing met niet-alledaagse instrumenten zoals gong, klankschalen, ratels, Sjamanendrum. De klanken en trillingen van deze instrumenten laten hun krachtige werking in jouw energiesysteem achter.

R

Na je aanmelding ontvang je een mail met uitgebreidere info om je aan te melden voor de besloten Instagramgroep.

R

Via de besloten Instagramgroep kom je in contact met andere deelnemers en kun je als je er behoefte aan hebt, ervaringen uitwisselen.

R

Heb je een vraag? Plaats deze onder de post Q & A in het besloten Instagram-account.

BONUS

Wil je meer ruimte creëren in je hoofd, lichaam & hart?

Lotte van Koningsveld – yin yoga teacher
Opdracht in week 1 Back to Basic

BONUS

Wil je weer in contact komen met je hart?

Paula Smit – ervaringsdeskundige coach en trainer
Opdracht in week 3 The Compassion of the Heart

 

Wat brengt Healing Moments Online jou?

Nadat je vier weken regelmatig bezig bent geweest om de aangeboden Healing Moments in de praktijk toe te passen, kun je veel beter:

R

je dag starten vanuit innerlijke rust en vertrouwen.

R

luisteren naar de subtiele signalen die je lichaam jou geeft.

R

weerstand bieden aan het stemmetje in je hoofd.

R

met zachte ogen naar jezelf en je omgeving kijken.

R

in het hier & nu aanwezig zijn.

R

een gevoel van BALANS ervaren in body, mind & soul.

Het programma is mooi vormgegeven en is duidelijk opgesteld. Het straalt warmte en compassie uit. De opbouw is logisch en brengt je elke week een stap verder (dieper).

Sinds de 1e week zet ik 3x per dag een (tril)alarm, 2x neem ik een korte pauze (doe ik bijv. grondingsoefening, luister naar soundhealing of hartmeditatie), 1x een langer rustmoment met yoga nidra.

Over de inhoud ben ik superenthousiast. Zelden zo’n mooie online training gezien met mooie structuur en prachtige oefeningen. Aan alles merk ik dat het met je hart is gemaakt. 

Ester

Bewustwording

Zolang je je niet bewust bent van wie je echt bent, hoe je gewoonten zijn, hoe je handelt, reageert, kijkt, luistert, voelt, kun je geen verandering in gang zetten.

Bewustwording is hierbij het sleutelwoord. Als je je aanmeldt voor het Instagramprogramma Healing Moments Online heb je de eerste stap op weg naar een verandering gezet.

Misschien:

 

R

heb je behoefte aan meer rust in je hoofd.

R

wil je zachter en liever zijn voor jezelf.

R

voel je dat er blokkades zijn en wil je dat de energie weer gaat stromen.

R

wil je je graag bewuster worden van het voelen.

R

wil je meer in het hier & nu leven.

Het maakt niet uit welke reden je hebt, in ieder geval ga je door Healing Moments Online werken aan je persoonlijke item op weg naar meer BALANS & INNERLIJKE RUST in je dagelijkse leven.

Vier weken lang ga je aan de slag waarbij je het programma Healing Moments Online in je eigen tempo kunt doorlopen. Na deze vier weken heb je nog een maand om de stof tot je te nemen, te oefenen en te verwerken.

Het enige wat ik van je vraag is dat je een commitment met jezelf aangaat! Want bedenk: het zijn nooit alleen de oefeningen, het is hoe jij in het leven staat en wat jij er in je dagelijkse leven meedoet. Pas dan ben je op weg naar meer innerlijke rust, vertrouwen en BALANS!

HEALING MOMENTS ONLINE

BACK TO BALANCE

start 5 oktober 2020

o v e r  m i j

 

Mijn naam is Marja Pullens. Na lange omzwervingen ben ik eindelijk weer thuis bij mezelf en voel ik me in balans. Het is een hele zoektocht geweest maar absoluut de moeite waard! 

Heel lang ben ik ‘onwetend’ geweest van mijn gevoeligheid voor de energetische wereld. Intuïtief bleek ik me hierin goed te bewegen maar ik stootte toch wel regelmatig mijn hoofd en voelde me vaak onrustig. Toen ik me intuïtief had aangemeld voor de opleiding Mens & Intuïtie, werd ik me na een aantal maanden pas bewust van de energetische wereld. Toen vielen er opeens heel veel kwartjes. Eerst nog onwennig maar in de loop der jaren voel ik me steeds meer thuis in deze wereld van energie.

Vanuit een stevige basis voel ik me inmiddels goed geworteld en in balans zodat ik mijn werk als (klank)healer / reader en intuïtief coach met hart en ziel uitvoer.

Voel je welkom!

De afgelopen jaren heb ik Marja leren kennen als een warm persoon die me elke keer waardevolle handreikingen aanreikte voor de situatie waarin ik op dat moment zat. Dit gaf me vertrouwen en kracht om door te gaan en mijn hart te volgen.

Renate

Je voelt je bij Marja veilig, gehoord en gezien. Ze gaat zorgvuldig te werk en heeft een heel prettige manier van communiceren. Dank je wel lieve Marja voor jouw grondende kracht en liefdevolle aandacht.

Saskia

FAQ

Wat is fijn om te weten?

 

Wanneer start het programma?

Het programma Healing Moments Online start op 2 november 2020 en duurt tot en met 30 november 2020.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt vier weken. Je kunt dit in je eigen tempo doorlopen. 

Hoe lang blijft de content beschikbaar?

Na deze vier weken heb je nog toegang tot en met 31 december. Daarna sluit de cursus en heb je geen toegang meer tot de lesstof.

Als ik nog vragen heb die er niet bij staan?

Stuur dan even een mailtje aan info@boom-en-stroom.nl en ik geef je binnen 24 uur een antwoord.