Zaterdag 21 maart 2020:

HEAL YOUR MIND is

V O L !!

Je bewust worden van jouw voortdurende gedachtestroom,
uit je hoofd in je lijf gaan, voelen en ervaren wat een energetische klankhealing met jou doet.

VAN ONRUST NAAR RUST IN JE HOOFD

We leven in een drukke, hectische maatschappij waarin voortdurend een beroep gedaan wordt op je ‘HOOFD’. Daarnaast moet je aan duizend-en-één-dingen denken, heel veel ballen tegelijk in de lucht houden en wordt er van alle kanten aan je getrokken: je hoofd loopt over, het is er druk en vol. De ene gedachte volgt op de andere en dit blijft maar doorgaan. De onrust in je hoofd wordt groter en stroomt op een bepaald moment door heel je lichaam. Je raakt er moe, chagrijnig en uitgeput van.

Hoe kun je er nu voor zorgen dat je hoofd niet overloopt, dat je weer rust in je hoofd én in je lichaam kunt ervaren?

Het liefst zou ik je een knopje willen geven om die gedachtestroom uit en aan te kunnen zetten maar helaas bestaat er tot op heden geen dergelijk knopje. Gelukkig zijn er wel andere manieren om rust in je hoofd te creëren nl. door deel te nemen aan het EVENT:

HEAL YOUR MIND

Hoe heerlijk zou het zijn om eens een ochtend helemaal alleen de aandacht voor jezelf te hebben? Omringd te worden door gelijkgestemde vrouwen. Ja, je leest het goed: dit keer is het event alleen bestemd voor vrouwen! Dat er niet van alle kanten jouw aandacht wordt opgeëist door anderen? Dat je enkele uren de rust in jezelf op gaat zoeken? Dat je weer vol energie en rust naar huis gaat?

HEAL YOUR MIND

Tijdens het event HEAL YOUR MIND dat ik samen met coach Paula Smit (@uitliefdevoorjezelfleven) organiseer, gaan we samen aan de slag met praktische, korte oefeningen die jou rust en energie brengen. Deze oefeningen kun je te allen tijde toepassen zodat je in je dagelijkse, hectische bestaan zelf de rust en energie kunt behouden.

ENERGETISCHE KLANKHEALING

Want hoe lekker zou het zijn als je hoofd daadwerkelijk die rust ervaart … en dan bedoel ik dat je even zonder dat stemmetje in je hoofd bent. Dat je alleen maar luistert naar de prachtige klanken van niet alledaagse instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrum, gong, ratels. Dat je voelt én ervaart wat deze klanken en trillingen met jou doen. Dat je niet alleen rust ervaart in je hoofd maar dat die door heel je lichaam gaat stromen. Dit ga je ook op het event ervaren tijdens een energetische klankhealing.

WIN-actie

We geven één kaartje gratis weg! Als je kans wilt maken op een GRATIS kaartje, vertel ons dan via de link hieronder waarom jij dit kaartje zou willen.

Wie weet ben jij straks de winnaar!

Deze actie loopt tot 15 maart.

Let op: er zijn maar 12 plekken beschikbaar.

ZIEN WE JOU BIJ
HEAL YOUR MIND?

Het event vindt plaats op een prachtige en rustige locatie in Haarlem. Je gaat ervaren hoe het is om uit je hoofd te komen en in je lijf te gaan en je zult een complete klankhealing ontvangen. Natuurlijk ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools die jou echt gaan helpen om ook na deze dag vol rust en energie te blijven.

DIT EVENT ZIT V O L !! Je kunt je wel al op de wachtlijst laten plaatsen voor een volgende keer.

WANNEER: zaterdag 21 maart
TIJD: 09.30 uur – 12.00 uur
WAAR: TRIBE HUB in Haarlem
VOOR WIE: vrouwen only 
MAXIMAAL:
 12 personen
INVESTERING: € 47,25 (incl. btw)
incl. koffie, thee, water, wat lekkers, opdrachten en een energetische klankhealing

Hartegroet Marja
(klank)healer