Het begint met een stevige basis

Herkenbaar voor jou?

R
je hoofd loopt zowat over
R
je wikt en weegt voortdurend
R
je hebt vage lichamelijke klachten
R
je zit hoog met je energie
R
je bent perfectionistisch
R
je reageert vaak vanuit je buikgevoel
R
je raakt het overzicht kwijt
R
je voelt je vaak moe en lusteloos
R
je raakt steeds verder van jezelf af
R
je bent uit balans

Je voelt dat het nu tijd is om de beslissing te nemen dat er iets moet veranderen in je leven. Je kunt zo niet langer doorgaan. Je wilt graag dieper ingaan op de handreikingen die je van mij hebt ontvangen n.a.v. de healing op afstand. Je komt bij me voor één of meerdere sessies, de zogenaamde grondingssessie. Hieraan voorafgaand hebben we een gratis kennismakingsgesprek want het is heel belangrijk dat er een klik is!

Grondingssessie

Een grondingssessie bestaat uit een gesprek met handreikingen bij jouw vraagstuk, actief opdracht(en) uitvoeren, het aanreiken van het zogenaamde ‘thuiswerk’ en een energetische klankbehandeling. We starten met een gesprek en eventueel het uitvoeren van een opdracht. Daarna mag je met je kleren aan op de behandeltafel plaatsnemen.

Soundhealing

Bij de energetische klankbehandeling maak ik gebruik van mijn handen, van rituelen en niet alledaagse instrumenten zoals gong, klankschalen, Sjamanen drum, kosji’s. De klanken en trillingen van deze instrumenten komen in jouw energiesysteem en kunnen daar hun werking ontvouwen. Dit kan reinigend, ontspannend, helend, transformerend en/of een combinatie daarvan zijn. Je kunt het warm of koud krijgen, tintelingen over je hele lichaam voelen, je kunt kleuren ervaren of je gaat zelfs op reis naar een andere wereld. Het effect is voor iedereen verschillend.

Intuïtie

Tijdens deze behandeling stem ik me intuïtief af op jouw energie en voel wat je op dat moment nodig hebt en/of werk ik op een bepaalde plaats waar je aangeeft dat er een pijn / blokkade zit. Door de combinatie van bovengenoemde elementen gaat de energie weer stromen, vindt er een transformatie in jouw energiesysteem plaats en krijgt het zelfgenezend vermogen van je lichaam een boost.

Besef dat het effect vaak langer doorwerkt dan alleen het moment waarop er gewerkt is en dat het in het begin kan lijken alsof de klacht verergert. Weet dan dat de energetische klankbehandeling zijn werk doet: het herstel is in gang gezet.

Belangrijk: je ontvangt altijd datgene wat je op dat moment nodig hebt en aankunt!

EFFECTEN: 

Je krijgt rust en ruimte in hoofd en lichaam
je gaat van denken naar voelen
je voelt weer letterlijk en figuurlijk de grond onder je voeten
je voelt je weer in balans
je krijgt meer energie
je krijgt meer overzicht
je gaat bewuster voelen wat je voelt
je voelt je zwaar (= gronden)
je kunt je beter concentreren
je voelt je weer verbonden met jezelf

Voel weer vaste grond onder je voeten

SPECIAAL VOOR JOU

Tijdens een grondingssessie laat ik jou een stevige basis voelen. Hierdoor ervaar je meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam, geest en ziel. Het effect van deze ervaring kun je zelf thuis voortzetten door de gerichte handreiking die ik je geef en door het gebruik van de speciale set grondingskaarten. Dit is een mooi startpunt om elke dag bewuster vanuit een stevige basis met rust en ontspanning het dagelijkse leven tegemoet te treden.

HET-STEEN-IN-DE-VIJVER-EFFECT

De grondingssessie zorgt niet alleen voor een verandering in jou maar ook voor jouw omgeving. Ik noem dit het zogenaamde steen-in-de-vijver-effect. Als jij verandert, verandert jouw directe omgeving ook. Je kunt steeds beter vanuit een stevige basis je dag starten om met rust en ontspanning te leven en te ondernemen.

Een keer een grondingssessie ondergaan geeft op dat moment enig effect maar wil je een langduriger effect genereren, dan leert de ervaring dat je meerdere keren een grondingssessie ondergaat in combinatie met het zogenaamde ‘thuiswerk’. In de regel kun je na drie tot vijf grondingssessies zelf weer verder met de handreikingen die je hebt ontvangen: OP WEG NAAR EEN STEVIGE BASIS OM TE KUNNEN ZIJN WIE JE BENT!

 

 

Het enige wat ik hoef te doen na ons verhelderend gesprek, is gaan liggen. Ik lig, luister en voel. Ik ga mee met de klanken, ik denk en ik ga terug naar de klanken. Luisteren, voelen, luisteren, ervaren. Ik ervaar rust, overgave aan wat er om mij en in mij gebeurt. Natuurlijk word ik afgeleid door gedachten, maar ik kan ieder moment weer terug naar de klanken die ik hoor en dat voelt heerlijk. Ik voel me als herboren en voel letterlijk en figuurlijk weer vaste grond onder mijn voeten.. Irmgard Kimenai

Dit zijn de verschillende mogelijkheden die ik je aanbied om samen met mij op weg te gaan naar een stevige basis om te kunnen zijn wie je bent.

Voel je dat dit iets is voor jou? 
Vul dan onderstaand formulier in om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

Ja, ik wil een afspraak met je maken voor een gratis kennismakings-
gesprek

15 + 3 =

Met jouw aanvraag voor een gesprek geef je mij toestemming om jouw gegevens te verwerken, op de manier zoals is omschreven in de privacyverklaring.
Boom & Stroom
Veld 57
5103 HD Dongen
KvK 18121930
btw NL001676797B63