Om te verbinden
met jezelf
en met de ander

 Om te zien
jezelf
en de ander

Om te luisteren
naar jezelf
en naar de ander

Om te delen
van jezelf
en met de ander

Om te ontvangen
van jezelf
en van de ander

Om waar te nemen
vanuit je hart
zonder oordeel

Om samen
in een cirkel
te healen

Alles mag er zijn
Het is wat is

wees jezelf wie je bent

 in al je kwetsbaarheid en uniciteit in een veilige bedding van de healing circle

RITUELEN

 

Tijdens de healing circle ervaar je rituelen om meer in het moment aanwezig te zijn en je te verbinden met jezelf en de mooie groep aanwezige vrouwen. Rituelen die onder andere zijn verbonden met de vier elementen aarde, vuur, lucht en water.

 

In elke healing circle staat een bepaald thema centraal. Door de gecreëerde, veilige bedding van rituelen en alle aanwezige vrouwen ben je vrij om je uit te spreken over het bepaalde thema. Voel wat er op dat moment bij jou speelt. Door het vastpakken van de talking stick neem je het woord en spreekt het voor zich dat de anderen met aandacht luisteren.

 

Het is krachtig om de ruimte te nemen én te krijgen om datgene wat in jou leeft te delen binnen een groep zonder oordeel:
dit werkt zeer HELEND!

 

every person needs a personal touch of sound healing

SOUND HEALING

 

Tijdens deze helende bijeenkomst van een groep gelijkgestemde vrouwen neem ik je ook mee naar de wereld van de klanken en trillingen van niet-alledaagse instrumenten. Deze magische wereld van energie is een echte hartopener om met zachte ogen naar jezelf te kunnen kijken. Laat je meevoeren op de klanken van de gong, ratels, klankschalen, Sjamanendrum, koshi’s … meevoeren op reis vanuit je hoofd naar je hart.

 

Allereerst gaan we samen de moederdrum bespelen. Dit gebeurt geheel intuïtief. Laat je leiden door datgene wat je voelt en ervaart en ga mee in de flow en energie van de groep. Daarna nodig ik jullie uit om te gaan liggen en stem ik me af op de aanwezige energie. Laat de klanken en trillingen van de instrumenten in je energiesysteem terechtkomen waar ze hun helende, unieke werking ontvouwen die op dat moment voor jou nodig is. Zo zal iedereen deze sound healing op haar eigen manier ervaren.

 

Sound healing is een reis naar je binnenwereld, de verbinding met jezelf, je lichaam en ziel. In de veilige bedding van de groep gelijkgestemde vrouwen mag alles er zijn. Voel je gedragen en ondersteund door de kracht van de healing circle en de sound healing: weer een stap dichter bij jezelf.

praktische informatie

 

De vrouwen healing circle vindt plaats in een yurt op een prachtige plek in het groen.

Na verwelkoming met thee en iets lekkers is er een openingscirkel met elke keer een ander thema. Verder komen lichaamswerk, het bespelen van de moederdrum en een sound healing aan bod tijdens de vrouwen healing circle.

Het eerste thema: ONTVANGEN.
Datum binnenkort bekend.