Jij en je bedrijf zijn één!

Marja

Hoe is het met de energie van jou en je bedrijf gesteld?

;
Stroomt je creativiteit nog voldoende?
;
Verloopt de samenwerking nog soepel?
;
Neem je voldoende rust en ontspanning?
;
Kun je de focus behouden?
;
Zit je nog in een positieve flow?
;
Kun je omgaan met tegenslagen?

Door de BUSINESS ENERGY BOOST krijg je een helder beeld en inzicht van waar je op dit moment staat: waar loop je tegenaan? Waar zit een blokkade? Besef dat alles energie is, jij, ik, wij allemaal maar ook huizen, bedrijfspanden … en dat alle energieën door elkaar stromen en elkaar kunnen beïnvloeden. Jouw energie is onlosmakelijk verbonden met je bedrijf, je werkplek, je partner, je medewerkers, je klanten …

De BUSINESS ENERGY BOOST bestaat uit drie delen.

;
Stroomt je creativiteit minder?
;
Heb je minder energie?
;
Schieten je gedachten alle kanten op?
;
Twijfel je vaak en stel je regelmatig dingen uit?
;
Voel je je niet helemaal in balans?
;
Heb je vage lichamelijke klachten?
;
Voel je onrust in heel je lichaam?
;
Heb je regelmatig conflicten?
;
Heb je een slechte concentratie?
;
Voel je je regelmatig leeggezogen?
;
Tijd voor een update?
;
Hoe is het met jou en je werkplek gesteld?
;
Wil je opnieuw inzicht in jouw huidige situatie?
;
Heb je behoefte aan extra stimulans?

Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

Einstein

Door me energetisch af te stemmen op jou en je bedrijf door middel van een READING & HEAING OP AFSTAND, maak ik gebruik van mijn gave om helder te voelen, te zien, te horen en te weten. Op deze manier krijg ik een duidelijk beeld waar eventuele blokkades zitten en waar de energie weer meer mag gaan stromen.

WAT IS EEN READING EN HEALING OP AFSTAND?
Om je enig idee te geven wat dit inhoudt, is het nogmaals van belang dat je weet dat alles energie is: ik, jij, wij allemaal maar ook huizen, bedrijfspanden … Alle energieën stromen door elkaar heen en kunnen elkaar beïnvloeden. In de wereld van energie spelen tijd en afstand geen rol. Een reading staat voor ‘het lezen van energie’ waarbij iets wat nog onzichtbaar is voor jou, zichtbaar wordt. Een healing is het reinigen van aanwezige negatieve / zware energie en het door laten stromen van helende energie.

De ervaring leert dat regelmatig een BUSINESS ENERGY BOOST laten uitvoeren een positief effect heeft op jou en je werkomgeving:

Het vergroot je levens- en werkgeluk en je energie blijft stromen!

Waaruit bestaat de
Business Energy Boost?

;
een gratis kennismakingsgesprek met nadere toelichting over de Business Energy Boost via Skype of telefoon
;
een Personal en een Space Energy Boost waarvan je mijn waarnemingen meteen na afloop ontvangt via WhatsApp
;
Bespreking van de Personal en Space Energy Boost bij mij in de praktijk, via Skype of telefoon.
;
Je ontvangt na het gesprek over de waarnemingen van de Personal en Space Energy Boost via de mail een visual met uitgebreide toelichting
;
N.a.v. de Personal en Space Energy Boost ontvang je enkele dagen later per mail een persoonlijk advies met mogelijkheden
;
Afhankelijk van jouw keuze n.a.v. het advies en mogelijkheden, stap je in een persoonlijk traject onder mijn begeleiding
;
We plannen ook meteen een datum voor de Refreshing Energy Boost die ca. 3 – 4 maanden later plaatsvindt
;
Uitvoering van de Refreshing Energy Boost vindt plaats op dezelfde wijze als de Personal en Space Energy Boost (reading en healing op afstand)
;
Bespreking van de Refreshing Energy Boost
;
N.a.v. de Refreshing Energy Boost ontvang je enkele dagen later per mail een persoonlijk advies met mogelijkheden
Prijs: € 375,00 excl. btw – dit is zonder een persoonlijk traject
Als zzp-er kun je de studiekosten voor persoonlijke ontwikkeling opgeven als aftrekpost tijdens de aangifte voor de inkomstenbelasting.

       Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Einstein

“Nadat ik van de arts gehoord had, dat ik ondanks mijn vage lichamelijke klachten (darmklachten, slecht slapen, hoofdpijn) ‘gezond’ ben, heb ik via, via contact met Marja opgenomen. Allereerst ben ik iemand die heel graag voor alles bewijzen wil zien. Wat ik niet zie, bestaat niet. Maar door de Business Energy Boost die Marja voor me heeft uitgevoerd, ben ik toch aan het twijfelen gebracht. Tijdens de Business Energy Boost voelde ik me heel rustig en ontspannen, dit is iets wat ik al heel lang niet meer ken. Zelfs mijn hoofd was even stil. WOW!

Het was heel bijzonder maar ook confronterend om daarna in een gesprek met Marja samen haar waarnemingen te bespreken. Als ik eerlijk ben, waren er enkele punten die ik diep van binnen wel herkende maar die ik toch op een of andere manier weggestopt had. Door Marja plopten ze weer op.

Na enkele dagen stuurde Marja mij een advies met mogelijkheden om met mijn ‘pijnpunten’ aan de slag te gaan. Stap voor stap vindt er langzaam een verandering in mij plaats. Dat dit niet van de ene dag op de andere zou gebeuren, begreep ik natuurlijk. Ik ben nu een paar maanden verder en door bewuster met andere ogen naar mezelf en mijn omgeving te kijken, laat ik me nu duidelijker zien zonder mezelf of de ander te kort te doen. De communicatie en de sfeer in mijn bedrijf is hierdoor aanzienlijk verbeterd. Bovendien zijn mijn darmklachten zo goed als verdwenen en slaap ik veel beter. Ik merk dat ook mijn vrouw en kinderen opmerken dat ik relaxter ben en weer in ben voor een grapje.

Misschien bestaat er toch meer tussen hemel en aarde dan ik dacht.”

Johan

eigenaar ICT-bedrijf

“In een fase van een escalerend samenwerkingsconflict heeft Marja me een bijzondere ervaring aangereikt in de vorm van een BUSINESS ENERGY BOOST. Het was bijzonder om te ervaren in het moment … van heel druk in mijn hoofd nam een weldadige innerlijke rust het stuur over van een doordenderend hoofd.

Bijzonder en geruststellend om daarna Marja’s ervaringen en ontdekkingen te vernemen en die naast die van mezelf te kunnen zetten. Het voelde als erkenning en bevestiging dat ik in deze omgeving bezig was met een heilloos gevecht en bezig was mezelf te verliezen en uit te putten.

Het heeft me geholpen in de omslag van ‘vechten tegen’ naar ‘strijden voor’ en de focus te verleggen naar dat wat ik zelf direct vanuit innerlijke rust en kracht kan beïnvloeden.”

Frans

Interim HR-programmamanager

Mijn ervaringen met de Business Energy Boost (BEB) van Marja:

De BEB behandeling bestond voor mij uit een healing / reading op afstand m.b.v. foto’s van mijn praktijkruimte, het ontvangen van de waarnemingen, gevolgd door een persoonlijk gesprek met (klank)healing. Erg bijzonder om mee te maken, vooral ook wat klanken & geluiden met je kunnen doen! Het raakte me op een diep (onbewust) niveau en het zorgde voor een stevige gronding. Je voelt je veilig, gehoord en gezien bij haar. Ze gaat zorgvuldig te werk en heeft een heel prettige manier van communiceren. Ze maakt  van te voren goed duidelijk wat je moet doen. Nadien heb ik een uitgebreide analyse en een visual van hetgeen zij heeft gevoeld, ontvangen. Dit was erg herkenbaar en bevestigend. Na de healing op afstand merkte ik ook duidelijk verschil in mijn ruimte. Deze voelt rustig en ik ervaar een stevige en serene sfeer.

Kortom:

Ik heb de BEB als zeer zinvol ervaren. Het heeft mij laten zien waar mijn onderneming/praktijk NU staat en welke plaats ikzelf op dit moment inneem en in mag gaan nemen. Dankjewel lieve Marja voor jouw grondende kracht en liefdevolle aandacht.

Saskia

masseur

Ik was benieuwd naar de energie die in mijn bedrijf en in mij als ondernemer aanwezig is omdat ik het moeilijk vind de focus vast te houden. Ik wil mij kunnen afschermen van energie die mij van mijn focus weghoudt. Tijd voor een BUSINESS ENERGY BOOST. Marja vroeg of ze zich mocht verbinden met de energie van mij en mijn bedrijf. Hierdoor nam zij dingen waar die zij, in een verslag, letterlijk aan mij meedeelde. Het waren heel persoonlijke beelden en teksten en dit is een zeer bijzondere ervaring. Marja healt en maakt mij en mijn werkplek letterlijk schoon tijdens de verbinding. Ook voelde ik me meteen een stuk lichter.

Marja vertaalde de waarnemingen naar concrete adviezen en aandachtspunten waar ik echt iets aan heb. Ik heb er voor gekozen dat Marja mij verder begeleidt in een persoonlijk traject om beter te leren omgaan met de punten die ze me heeft aangereikt.

Ik ben intensief aan de slag gegaan waardoor ik ook weer stukken van mezelf heb mogen ontdekken en de manier waarop ik tot nu toe bezig was. Ik werd me er o.a. van bewust dat ik een hoofd vol ideeën had. Nu enkele maanden na de Business Energy Boost en het persoonlijke traject, kan ik mij beter focussen waardoor ik in een prettige flow kom met mijn bedrijf.

J. de B.

creatief coach

In de afgelopen jaren heb ik Marja leren kennen als een warm persoon die me elke keer waardevolle handreikingen aanreikte voor de situatie waarin ik op dat moment zat. Dit gaf me vertrouwen en kracht om door te gaan op het pad dat ik toen bewandelde. Maar gaandeweg kreeg ik meer lichamelijke klachten, mijn creativiteit stopte met stromen en ik voelde me letterlijk en figuurlijk niet meer thuis in mijn zaak. Dit ging zo niet langer. Ik besloot het pand te verkopen. Maar helaas verliep dit niet zonder slag of stoot. 

Toen kwam Marja weer op mijn pad. Ze vertelde dat ze het pand op afstand wel energetisch wilde bekijken. Ik stemde meteen toe want ik had het volste vertrouwen dat dit haar zou lukken. Er kwam heel wat naar boven en wow, wat was er voor mij veel herkenning. Niet alleen mezelf maar zeker ook wat het pand betrof. Marja gaf me gericht een opdracht waar ik intensief mee aan de slag ben gegaan. Dit was de oplossing. Daarna was er een definitieve datum voor de verkoop van het pand en is het verkocht.

Ik voelde daarna opluchting en bevrijding. Het gevoel dat het nu goed is zoals het is. Ik voelde vooral de warmte, liefde en voldoening. De hoop en plannen voor de toekomst zijn al weer aan het borrelen in mijn gedachten.

Inmiddels is het een aantal maanden verder en momenteel ben ik volop bezig om mijn gedroomde plannen daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Het gaat steeds beter met me en mijn lichaam herstelt zich goed. Dank je wel Marja: je hebt me onwijs goed geholpen.

Renate

stylist

Het-steen-in-de-vijver-effect: als jij verandert, verandert jouw directe omgeving mee.

Marja

Ja, ik wil een gratis
kennismakingsgesprek

3 + 12 =